Roetfilter vervangen?
Roetfilter vervangen?
bekijk film
In deze animatie wordt kort uitgelegd wat een roetfilter doet, hoe je enkele problemen met het roetfilter kan oplossen en hoe je uiteindelijk een tevreden klant houdt die vaker bij je terug komt.
Neem contact op
Wilt u meer informatie over onze producten en dienstverlening?
Bel: 010 - 446 97 81
Of laat u terugbellen
Neem contact met mij op

Bedankt voor uw interesse.

Wij nemen binnenkort contact met u op.
Volg ons op facebook
zoek een grossier

plaats:

postcode:

straal (km):

Op kenteken zoeken naar auto onderdelen

klik hier als u geen kenteken heeft.
nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Meld je
aan voor onze nieuwsbrief:
onze merken
Donne
305 x gelezen
10 November 2009

Praktische werkplaatshulp

Valvoline levert meer dan smeermiddelen. De technische spuitbussen en systeemreinigers zijn eveneens een belangrijke werkplaatshulp.

Het technische assortiment van Valvoline biedt uitkomst voor elke monteur. Het is een handige werkplaatshulp die altijd van pas komt en naast het handgereedschap een vaste plaats heeft op de gereedschapskar. Een goed voorbeeld is de MultiSpray 1-2-99 WD. Dit smerende wondermiddel is een ideaal product voor zowel de vakman als de doe-het-zelfer. MultiSpray 1-2- 99 WD is zoals de naam al doet vermoeden op velerlei terreinen inzetbaar: als vochtverdrijver, smeermiddel, anticorrosiemiddel, kruipolie en slotspray tegen bevriezing. Dit veelzijdige product kan worden toegepast in huis, industrie, auto, caravan, boot, motor en bij de fiets. De unieke formulatie voorkomt startproblemen, beschermt tegen corrosie, ontroest, voorkomt bevriezing van sloten en verhelpt door vocht veroorzaakte kortsluiting in elektrische circuits en ontstekingsproblemen. 

Direct gangbaar

Valvoline MultiSpray 1-2-99 WD is een mengsel van snelwerkende, sterk penetrerende oplosmiddelen, dat na verdampen een dunne, transparante, niet vlekkende en niet klevende beschermlaag achterlaat. De spray maakt gecorrodeerde bevestigingselementen direct gangbaar en dringt snel in naden, kieren en draadeinden, waardoor bouten, moeren en andere bevestigingselementen gangbaar worden. Verder wordt onaangenaam piepen door wrijvingsverlagende smeermiddelen onderdrukt. De multispray reinigt en beschermt alle metalen tegen oxidatie en corrosie. Ideaal voor het losmaken, drogen, beschermen, smeren en reinigen van onderdelen, zoals bouten, sluitmechanismen, verdelers, bougies, gereedschappen, pijpschroefdraad, scharnieren, wielen, moeren, kettingen, accuklemmen, etc.

Brandstofsysteemreinigers

Met het gebruik van hoogwaardige, professionele brandstofsysteemreinigers verbeteren de prestaties van een motor. Dit blijkt uit technisch onderzoek van Valvoline. Na gebruik van een flesje Valvoline SynPower brandstofsysteemreiniger blijkt bijvoorbeeld dat de compressie van zowel benzineauto’s als diesels aanmerkelijk stijgt. De testbankresultaten laten eveneens een groeicurve van het aantal pk’s en het koppel zien. Een geringe hoeveelheid koolafzetting (onverbrande brandstof) kan de oorzaak zijn dat een motor niet meer optimaal loopt. Hierdoor worden de prestaties minder en neemt het brandstofverbruik toe. Een veelvoorkomend probleem is bijvoorbeeld de vervuiling van de brandstofinjectoren. Een vrije brandstofinspuiting is dan niet mogelijk en dat levert een verstoord sproeipatroon op. Het brandstof-/ luchtmengsel is daardoor uit balans. Het gevolg: verlies van vermogen, hoger brandstofverbruik, meer emissies en motorolieverontreiniging. Inlaatklepvervuiling heeft ongeveer dezelfde gevolgen. Deze vervuilingleidt er toe dat de kleppen gaan vastzitten. Het vuil blijft zich ophopen en werkt als een spons. Er wordt steeds meer vuil geabsorbeerd waardoor er brandstof vrijkomt, met alle gevolgen van dien. De inlaatklepvervuiling beïnvloedt ook direct het sproeipatroon. Een andere vervuiling is de verbrandingskameraanslag. Dit leidt tot spontane verbranding en de aanslag op zuigerveren heeft vervuiling van de motorolie tot gevolg. Het resultaat: kloppen, pingelen, een verminderde acceleratie en een extra uitstoot van schadelijke stoffen.

Valvoline Professional Series

Om aan deze vormen van vervuiling en de gevolgen daarvan een eind te maken, bieden kwalitatief goede brandstofsysteemreinigers een uitkomst. Valvoline’s VPS brandstofsysteemreinigers beschikken over een krachtige samenstelling. De prestatieverminderende afzettingen worden aantoonbaar en snel verwijderd door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde chemische reinigingssubstanties. Deze zijn asloos, worden niet op olie gedragen en zijn thermisch stabiel. De specifiek voor dieselmotoren ontwikkelde reinigers van Valvoline beschikken bovendien over een cetaanverbeteraar, die de verbranding verbetert. Dit resulteert in een verbeterde koude start, minder emissies, een betere bescherming, een lagere geluidsproductie en meer vermogen. Verder bezit de SynPowerdieselreiniger een smerend additief dat pompen en injectoren beschermt. Een flacon SynPower Brandstofsysteemreiniger is voldoende voor maximaal 75 liter benzine of diesel. De klant zal het verschil al na één behandeling merken.

Deel dit bericht:
0 Reacties
Reageer op dit artikel
E-mailadres wordt niet getoond