zoek een grossier

plaats:

postcode:

straal (km):

Op kenteken zoeken naar auto onderdelen

klik hier als u geen kenteken heeft.
nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Meld je
aan voor onze nieuwsbrief:
onze merken
Alkar

Valvoline Cars & Vans

Valvoline Cars en Vans
Valvoline Cars

Mijngrossier.nl en Valvoline introduceren een uniek leenautoplan voor u als autobedrijf, genaamd Valvoline Cars. Wat het uniek maakt is dat de leenauto niks kost, maar geld oplevert.

Het Valvoline Cars leenautoplan biedt de mogelijkheid om opbrengsten te genereren, waar normaal gesproken een leaseauto kosten met zich meebrengt. Met een constructie waarin zowel Valvoline als uw grossier een bijdrage doet in het leasebedrag zijn er talloze mogelijkheden om het resterende leasebedrag terug te verdienen. U kunt de leenauto voor een zelf bepaald tarief aanbieden aan uw klanten, bijvoorbeeld wanneer de auto van de klant wat langer in de werkplaats staat.

De auto's zijn standaard bestickerd in Valvoline huisstijl en krijgen uw bedrijfsnaam op de deur. Echt een eigen bedrijfswagen dus. U heeft de keuze uit een Citroën C1 en een Peugeot 107 in de kleuren zwart, donkerblauw en zilvergrijs. De overeenkomst voor Valvoline Cars heeft een looptijd van 2 jaar. Er is maar één voorwaarde; u gebruikt Valvoline smeermiddelen.

Meer informatie leest u in de onderstaande presentatie.
 

Download de folder hier.

Valvoline Vans

Het succesvolle Valvoline Cars-leenautoplan krijgt een aanvulling met Valvoline Vans. Nu kunnen autobedrijven ook een eigen service-auto tegen aantrekkelijke voorwaarden leasen.

Met de nieuwe component Valvoline Vans kunnen autobedrijven zelf ook direct profiteren van de aantrekkelijke leaseconstructie. De deelnemende autobedrijven beschikken dankzij Valvoline Vans voordelig over een nieuwe service-auto. Enerzijds omdat  Valvoline een belangrijke bijdrage levert, anderzijds omdat de heldere leaseconstructie weinig handling vraagt en resulteert in minder administratieve rompslomp.

De service auto is een auto in dienst van de garage voor o.a. hand en spandiensten, een bedrijfsauto voor uw medewerkers en pechhulpverlening.

Voordelen voor u:

  • U heeft voordelig een serviceauto beschikbaar
  • Uw bedrijfsnaam komt op de auto; reclame
  • U ontvangt een bijdrage van Valvoline


Meer informatie leest u in de onderstaande presentatie.


Download de folder hier.

Heeft u interesse in een Valvoline Car of Van? Neem dan contact op met uw grossier of stuur een mail naar info@mijngrossier.nl.