Bosal

Bosal headerDoor een bundeling van krachten in het leveren van topproducten met een uitstekende service, heeft Bosal zijn positie als Europees marktleider op het gebied van trekhaken de laatste jaren versterkt. Dankzij de joint venture met de bekende Duitse trekhakenfabrikant Oris is het assortiment van Bosal zeer compleet: alles van robuuste standaard trekhaken tot aan vernieuwende wegklapbare exemplaren.

In het nieuwe trekhakenaanbod van mijngrossier.nl vormt de Oris-Matic wegklapbare trekhaak het neusje van de zalm. Het monteren van een losse kogel is met dit systeem niet nodig. De haak van het gepatenteerde systeem is volledig aan het zicht onttrokken als deze niet wordt gebruikt. Bovendien is de bedieningshendel eenvoudig te bedienen; binnen twee seconden is het innovatieve systeem gebruiksklaar. De Oris-trekhaken zijn er overigens niet alleen voor Duitse automodellen: het aanbod van deze kwaliteitstrekhaken blijft groeien.

Bosal_trekhaak

Mijngrossier.nl adviseert bij het monteren van een trekhaak het gebruik van voertuigspecifieke kabelsets. Vooral bij nieuwere autotypes is het gebruik van universele kabelsets door OBD, CAN-bus, hightech regeleenheden en relatief dunne bedrading niet meer mogelijk. Mijngrossier.nl levert hiervoor de voertuigspecifieke kabelsets van ECS . Deze zijn direct te bestellen via het kenteken in het menu Trekhaken.

Naast trekhaken levert mijngrossier.nl ook fietsendragers van Bosal.