Atera

Atera headerAtera staat voor kwaliteit. Sinds de oprichting in 1963 geldt er één uitgangspunt voor alle productontwikkelingen: het veilig transporteren van uw professionele of vrijetijds-uitrusting. Het is geen wonder dat het hier om een Duits TÜV-gecertificeerd bedrijf gaat. Verschillende producten, waaronder de speciale e-bike fietsdragers, zijn door instanties als ADAC en AutoBild als beste getest.

Dakdragers

Atera staat voor eenvoud en gebruiksgemak: De moderne en stijlvolle dakdragers worden als één complete set en geheel voorgemonteerd geleverd. Geen zoektocht naar de juiste componenten, direct op het dak zetten en bevestigen. De dakdragers vormen optisch een natuurlijk geheel met de auto. Zeer praktisch en veilig: de Atera dakdragers zijn afsluitbaar met behulp van een speciale gecodeerde sleutel. De dakdragers zijn verkrijgbaar in zwart staal en zilver aluminium uitvoering. De Atera dakdragers zijn verknoopt op autotype in mijngrossier.nl.

Fietsdragers

Lekker op pad met de fiets? Dan heeft Atera voor u de juiste oplossing; een fietsendrager voor op de trekhaak, de achterklep of voor op het dak. De Atera fietsendragers staan bekend om het doordachte bedieningsgemak, de gewichtsvoordelen en de moderne styling. De fietsendragers voor op de trekhaak zijn altijd dertien polig, waardoor de verlichting altijd compleet is met mistlicht en achteruitrijlicht. Standaard wordt een 7-polige adapter meegeleverd.

Video’s

  Atera Strada DL   Atera Giro AF