ECS

ECS-headerMijngrossier.nl levert trekhaakkabelsets van ECS Electronics. ECS is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van connectiesystemen, bekabeling en software voor de Automotive industrie. Als Europese marktleider op het gebied van voertuig specifieke trekhaakbekabeling heeft ECS met meer dan 8000 verschillende connectiesystemen het breedste assortiment van de markt. Voor praktisch ieder merk en type voertuig heeft ECS een hoogstaande kabelset beschikbaar. Door de nauwe samenwerking met de Automotive industrie wordt er spoedig ingespeeld op veranderende wensen en eisen van de markt.

Producten van ECS Electronics worden gekenmerkt door een snelle montage, veiligheid en duurzaamheid. Kwalitatief hoogwaardige voertuig specifieke kabelsets zijn het resultaat van geavanceerde technologieën, voortdurende controles en testen in iedere fase van het productieproces. ECS is bovendien ISO-TS 16949 gecertificeerd, wat betekent dat alle processen binnen de organisatie zijn vastgelegd en aan de gestelde eisen van de Automotive sector voldoen.

Klantenservice staat hoog in het vaandel bij ECS Electronics. Bij iedere kabelset wordt er een gebruiksvriendelijke montagehandleiding bijgeleverd met duidelijke afbeeldingen inclusief toelichting. Indien uw vraag niet tussen de meest gestelde vragen (FAQ) staat op de website, heeft u tevens de mogelijkheid gratis contact op te nemen met het zeer gewaardeerde ECS Technical Support team.

instal drive

Install&Drive

ECS Electronics Install&Drive® is een nieuwe generatie trekhaakkabelsets die het aanmelden (activeren / coderen) van het voertuig overbodig maakt. Deze kabelsets zijn te herkennen aan het Install&Drive logo. Install&Drive sets garanderen een feilloze werking van de verlichting terwijl alle wettelijk voorgeschreven functies worden ondersteund. De autonome veiligheidsfuncties worden tevens niet beïnvloed. Zodra de Install&Drive set is geïnstalleerd, kunt u direct wegrijden zonder het voertuig aan te melden!

Uw belangrijkste voordelen:

  • Geen aanmeldkosten
  • Tijdsbesparing voor u en uw klant
  • Betere beheersing van uw planning (geen afhankelijkheid van een externe partij)
  • Geen aanmeldapparatuur en dure software updates nodig
  • Geen reset van voertuigstatus na bezoek aan merkdealer
  • Geen foutmeldingen indien het voertuig niet is aangemeld

…en een kwalitatief hoogwaardig product zoals u dat van ECS Electronics gewend bent!

ECS heeft momenteel Install&Drive oplossingen beschikbaar voor 250 verschillende modellen. Dit aantal wordt voortdurend uitgebreid. Raadpleeg de website voor het meest actuele programma: www.ecs-electronics.com. Uiteraard zijn al deze Install&Drive sets beschikbaar via mijngrossier.nl.