Hapro

Hapro-header-merken

Hapro is een oer-Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de productie van dakkoffers. De dakkoffers van Hapro munten uit in kwaliteit en design. Alle aandacht is besteed aan vormgeving, degelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak. Oog voor detail en toepassing van de meest geavanceerde moderne materialen maken een Hapro dakkoffer tot een waardevolle investering in reiscomfort. Zorgeloos veilig reizen, met prachtig vormgegeven ruimte voor alle denkbare extra bagage.

Productinformatie

Hapro Zenith
De slanke, aerodynamische vorm van de Zenith is ontworpen om door de wind te snijden. Dankzij de unieke aerodynamische randloze neus, wordt wind geruis duidelijk verminderd. Voor extra stevigheid is de randloze neus van de dakkoffer versterkt met een metalen dwarsprofiel.

Hapro Traxer
De Hapro Traxer heeft alles wat u mag verwachten van een comfortabel product. De Traxer combineert het beste op het gebied van veiligheid en functionaliteit.

Hapro Roady
De Hapro Roady is nestbaar, wat betekent dat de bodem omgekeerd in het  deksel past, waardoor u veel opbergruimte bespaart.

Hapro Probox
De Hapro Probox is de ideale dakkoffer voor het hele gezin. Met zoveel extra ruimte kan iedereen meenemen wat hij wil aan sportuitrusting, hobbyspullen,  spelletjes en meer.

Hapro Softbox
De Hapro Softbox is makkelijk op te bergen voor diegene die niet genoeg ruimte hebben voor een ‘traditionele’ Hapro  dakkoffer. Bij de keuze van de constructie en de materialen is veel aandacht besteed aan flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. In tegenstelling tot andere flexibele dakkoffers is het rijden zonder bagage met de Softbox wél mogelijk.

Fietsendragers
Naast dakkoffers levert Hapro ook fietsendragers. De doordachte Hapro Atlas of Hapro Giro fietsendragers zullen zonder protest de fietsen van u en uw gezin voor u dragen.