Marketing tools

Toolspecial

Toolspecial is de nummer 1 in gereedschappen en alle andere benodigdheden in de werkplaats in Nederland, België en Frankrijk. Naast toolspecial.com komt er elke 2 maanden een nieuw Toolspecial magazine uit met daarin de nieuwste producten tegen actieprijzen.

Mijngarage.nl

Mijngarage.nl is een innovatieve marketingtool voor het autobedrijf die het bedrijf (nieuwe) klanten bezorgt en helpt behouden. Automobilisten kunnen via mijngarage.nl een online afspraak inplannen voor het uitvoeren van een offerte bij een deelnemend autobedrijf in de buurt.

Mijngarage.nl widget

Met de online offerte widget van mijngarage.nl verhoogt u in één keer uw serviceniveau naar de klant. Met deze module kan de automobilist op uw eigen website meteen de prijs voor reparatie- en/of onderhoudswerkzaamheden opvragen en vervolgens direct een afspraak inplannen.

Mijngarage.nl plugin

Mijngarage.nl is er voor de automobilist. De plug-in is er voor de auto. Mijngarage. nl heeft als doel de automobilist in de garage te krijgen. Dat gebeurt op basis van de offertes die men op kan vragen voor onderhoud en reparatie.

Best Buy

Best Buy betekent de beste deal voor zowel werkplaatsklant als garagist. Een Best Buy-product is altijd een A-merk geproduceerd door een fabrikant die aan OE levert. Bovendien is een Best Buy-product altijd scherper geprijsd dan voorheen en daarnaast altijd goedkoper dan een vergelijkbaar OE-onderdeel.