Q-Drive

Q-Drive

Wij bieden met Q-drive een assortiment aan aandrijfdelen: aandrijfassen, homokineetsets, universele ashoessets, complete achterassen en wiellagers.

Q-Drive aandrijfassen – homokineetsets

De aandrijfassen zijn volledig gemonteerd met vet en hoezen. Tevens hebben de assen een oppervlaktebehandeling ondergaan die corrosie voorkomt en een warmtebehandeling die zorgt voor maximale sterkte van de as. De homokineten worden compleet geleverd met hoes, hoogwaardig vet en RVS klembanden.

Q-Drive achterassen

De achterassen zijn gereviseerd volgens OEM-specificaties en beschikken onder meer over nieuwe torsiestangen, draagarmen met nieuwe ophangingsrubbers en nieuwe askegels met lagers. Bovendien zijn de assen van Q-Drive voorzien van een protectielaag, die een lange levensduur garandeert. Op deze achterassen wordt geen statiegeld berekend.

Q-Drive universele ashoessets

De Q-Drive ashoessets zijn eenvoudig te bestellen met een startkit. Deze kit bevat acht verschillende SEMI OE-hoezen met een wagenparkdekking van 90% en wordt geleverd inclusief montagekegel en –spray. Alle ashoezen zijn ook los te bestellen en voldoen aan de strengste eisen betreffende kwaliteit en pasvorm. Door de Neopreen rubber hebben ze een lange levensduur en wordt de montage makkelijker. De ashoezen worden geleverd met Oetiker-type RVS klembanden.

Q-Drive wiellagers

Q-Drive wiellagers zijn standaard voorzien van alle benodigde montagematerialen, zoals naafmoeren, splitpennen en stofkappen. Dit vereenvoudigt het werk van de monteur en biedt een totaaloplossing in één verpakking.

Waarom Q-Drive;

  • OE-matching kwaliteit: geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen;
  • Voor het Europese wagenpark vanaf 8 jaar;
  • Wagenparkdekking van minimaal 96%;
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Standaard garantie van 24 maanden;
  • Herkenbare en professionele uitstraling.

Download flyers: