Platinum Plus

platinum plus header

Schadeherstel is vakwerk. Het vergt ervaring en deskundigheid met gebruik van eersteklas onderdelen. Zoals die van Platinum Plus. Bij schade- herstelbedrijven en autobedrijven waar Herstellen met een hoofdletter wordt geschreven, wordt uitsluitend gebruik gemaakt van plaatwerk van topkwaliteit. De reden hiervoor is simpel. Eersteklas materiaal met een uitstekende pasvorm levert tijdwinst op en resulteert in een strak eindresultaat. Uitkomst: een zeer tevreden klant. Platinum Plus is uitsluitend plaatwerk van topkwaliteit. Plaatwerk dat gelijkwaardig is aan het origineel en gecertificeerd is door belangrijke keuringsinstanties, zodat u er op kunt vertrouwen dat u werkt met een topproduct dat aan eerste montagespecificaties voldoet. Het grootste voordeel: Platinum Plus-plaatwerk is voorzien van een zeer aantrekkelijk prijskaartje.

Pasvorm
Uitstekende pasvorm is het fundament van Platinum Plus-plaatwerk. Maar het gaat niet alleen om de juiste passing. Platinum Plus stelt ook hoge eisen aan de materiaalkeuze. In toenemende mate gebruiken autofabrikanten speciale staalsoorten. Materiaal met een variabele dikte, staal met hoge treksterkte, aluminium. In moderne auto’s is van alles te vinden. Zelfs combinaties van verschillende soorten staal zijn geen uitzondering. Dit maakt het richten en repareren er niet eenvoudiger op en onderstreept het belang om bij een herstelling opnieuw kwaliteitsdelen te gebruiken. Plaatwerk dat gelijkwaardig is aan het origineel. Plaatwerk dat uitvoerig is gecontroleerd en getest. Plaatwerk zoals dat van Platinum Plus.

Certificering
Platinum Plus-plaatwerk en -bumperdelen zijn voorzien van een onafhankelijk kwaliteitscertificaat dat is afgegeven door TÜV, Centro Zaragoza of Thatcham. Dit betekent dat onder meer het materiaal van de onderdelen is gecontroleerd op alle OE-specificaties en op pasvorm. Alleen delen die gelijkwaardig zijn aan OE krijgen een certificaat. Platinum Plus -delen zijn daarmee officieel kwalitatief gelijkwaardig aan originele delen en voldoen daarmee volledig aan de eisen zoals die zijn voorgeschreven door de autofabrikanten. Dit garandeert een professioneel schadeherstel.

OGO (Origineel Gelijkwaardige Onderdelen) = (ook wel Matching Quality) zijn onderdelen van diverse producenten die door een onafhankelijke instantie (o.a. Centro Zaragoza, Thatcham) gekeurd zijn, voorzien zijn van een certificaat, voldoen aan de fabrieksspecificaties en dus zonder enig probleem gebruikt kunnen worden bij het herstellen van autoschades

Prijs
Naast uitstekende pasvorm, buitengewone materiaalkwaliteit en officiële certificeringen kent Platinum Plus nog een belangrijk pluspunt: een zeer goede prijs. Dankzij de aantrekkelijke prijsstelling van Platinum Plus delen zijn deze ook zeer geschikt voor oudere auto’s of schades die door de klant zelf betaald moeten worden.

Meer pluspunten
Platinum Plus-plaatwerk is beschikbaar voor alle populaire automodellen. Zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Bovendien is al het plaatwerk razendsnel beschikbaar. Ons uitgekiende dealernetwerk zorgt er voor dat een bestelling binnen 24 uur in de Benelux geleverd wordt.