NTN-SNR

ntn-snr-header

In Europa is NTN-SNR marktleider op gebied van wiellagers. NTN-SNR heeft momenteel ongeveer 1200 wielagerkits voor zowel Europese als ook Aziatische merken in hun assortiment met een marktafdekking van 97%. Met een marktaandeel van 40% in OE, is NTN-SNR sinds enkele jaren bevoorrechte partner van de eerste uitrusting. Hierdoor garandeert NTN-SNR ook voor de aftermarket 100% OE-kwaliteit. Het feit dat de 15 meest verkochte voertuigen in Europa bijna allemaal uitgerust zijn met NTN-SNR lagers, bewijst dit.

ASB®-Wiellagers

NTN-SNR is ook uitvinder van de gepatenteerde ASB®-wiellagers. De ASB®-technologie vervangt de passieve sensor met tandwiel door een actieve sensor met magneetencoder. Deze werd geïntegreerd in de lagerdichting.

Met de ASB®-testkaart voorkomt u dat u een wiellager met een beschadigde magneetencorder monteert. Door gebruik van de kaart worden de magnetische polen zichtbaar en kan gecontroleerd worden of de magnetische ring nog in orde is.

  • Controleer of de encoder en de sensor in goede staat zijn.
  • Kom nooit in de buurt van de encoder met een magneet.
  • Op de ASB®-Lagers is de encoder geïntegeerd in de dichting. Het is noodzakelijk om deze in te bouwen met de zijde van de encoder richting sensor.