Technische tools

AutoTools

Merkspecifieke autotechnische informatie aanschaffen is tegenwoordig een dure aangelegenheid. De huidige technische complexheid laat het niet meer toe zonder uitgebreide technische informatie reparaties en/of onderhoud uit te voeren.

HBase

Dankzij de interactieve HBase kunnen autobedrijven snel en simpel de onderdelen vinden die ze zoeken. De digitale onderdelencatalogus is enorm uitgebreid en kent meer dan 100.000 artikelen, 2 miljoen verknopingen en meer dan 11.500 autotypen.

TopMec

Met de TopMec app beschikt u, als monteur, over actuele informatie waardoor u voor alle gangbare merken onderhoud en reparaties uitvoert volgens fabrieksspecificatie. En alle informatie op één plek, dus u heeft maar één informatiebron nodig.

Brembo Expert

In samenwerking met de gerenommeerde leverancier Brembo bieden wij u mogelijkheid om de remsysteemtraining te volgen. In deze training worden de principes en ontwikkelingen van het remsysteem uitgelegd: de werking, het ontstaan van slijtage en de wijze van correct onderhoud. Bovendien zijn de remsystemen in de huidige voertuigen voorzien van diverse regelsystemen, welke storingen kunnen veroorzaken.

Qualified Airco Specialist

Met easy-airco bieden wij u een uniek groeiprogramma waarmee u in staat bent veel voorkomende aircoreparaties in eigen beheer uit te voeren. Wij bieden u een aantal interessante faciliteiten die u helpen uw omzet op het gebied van airco te vergroten.

Qualified Diesel Specialist

Met Qualified Diesel Specialist bieden we u een uniek groeiprogramma aan waarmee u in staat bent veel voor komende dieselreparaties in eigen beheer uit te voeren. Wij bieden u een aantal interessante faciliteiten die u helpen uw omzet op het gebied van diesel te vergroten.

Qualified Turbo Specialist

Met de Qualified Turbo training brengen wij uw kennis op het gebied van turbo’s en turbomotoren op een hoger niveau zodat u sneller de juiste diagnose kan stellen en veelvoorkomende problemen effectief kunt oplossen.