Triple QX

Triple-QX-header

Triple QX-oliën worden geproduceerd met de hoogste kwaliteit basisoliën en additieven om aan de specificaties van de autofabrikant te voldoen.

Mijngrossier.nl levert een volwaardige range volsyntheten, semi-syntheten en minerale oliën van Triple QX, onder de namen SynPlus, Premium en Ultra. Met 16 typen oliën in zes volumes (1, 5, 20, 60, 199 liter en bulk) dekt het assortiment van Triple QX 94 procent van het Nederlandse wagenpark. Hiermee kan dus het gros van alle personenauto’s, lichte en zware bedrijfswagens, vrachtwagens en bussen bediend worden.

Triple QX, the brand you can trust

Het garagebedrijf is afhankelijk van kwalitatief goede producten om zijn werk te kunnen doen. De garagist moet een merk dus kunnen vertrouwen, zeker als het gaat om motorolie. Triple QX biedt dit vertrouwen. De producten van Triple QX worden namelijk vervaardigd volgens fabrieksspecificaties, de zogenaamde ‘specs’. De bekroning hiervoor zijn de goedkeuringen van automobielfabrikanten; Triple QX Synplus 5W40 PD en Synplus 5W30 VAG hebben OE-goedkeuringen van Volkswagen. Onlangs is hier Synplus C3 5W30 aan toegevoegd met de OE-goedkeuring van Mercedes-Benz.

Triple QX richt zich op de huidige en toekomstige technologische ontwikkelingen in de autobranche. De ambitie van het merk zorgt daarmee voor perfect toepasbare producten voor elk autotype zoals motorolie, transmissieolie, koelvloeistof, antivries, remvloeistof en screenwash.

tqx-banner