Elring

elring header

Als toonaangevende fabrikant biedt Elring wereldwijde expertise op het gebied van optimalisatie van verbrandingsmotoren en alternatieve aandrijftechnologieën. Alle producten van Elring zijn van OEM kwaliteit. Mijngrossier.nl levert kopbouten, pakkingen, oliekeerringen en vloeibare afdichtmiddelen van Elring.

Kopbouten
Voor professionele cilinderkop reparaties biedt Elring niet alleen cilinderkop pakkingen maar ook afgestemde cilinder kopbouten. De sets zijn van gecertificeerde kwaliteit voor bijna alle auto’s en bedrijfsvoertuigen en worden verpakt in een speciale doos met draadbescherming.

Pakkingssets
Elring biedt een uitgebreid assortiment complete (kop-)pakkingsets voor het afdichten van alle motorcomponenten van auto’s en vrachtwagens. Geschikt voor volledige en gedeeltelijke revisie van motoren, versnellingsbakken en andere componenten. 

Oliekeerringen
Elring biedt oliekeerringen in verschillende samenstellingen, materialen, met of zonder sensor, en meerdere maten voor motoren, transmissies en assen. Ook de oliekeerringen voldoen aan gecertificeerde kwaliteitsnormen.

Afdichtmiddelen
Of ze nu worden gebruikt voor auto’s, vrachtwagens, motoren of oldtimers. Overal waar componenten op betrouwbare wijze dienen te worden afgedicht biedt Elring een uitgebreid scala aan effectieve oplossingen.