Hydro Connect™: flatblades van topkwaliteit voor iedereen

Het assortiment is uitgebreid met de Hydro Connect flatblades. Valeo introduceert een nieuwe range ruitenwissers voor de aftermarket en dankzij een ingenieus adaptersysteem kan nu nagenoeg elke auto van flatblades worden voorzien.

Dat flatblades meer voordelen bieden dan traditionele ruitenwissers is voor geen enkele monteur een geheim. Fabrikant Valeo heeft met de nieuwe Hydro Connect™-wissers een eenvoudig te monteren Plug & Drive-systeem ontwikkeld, dat nagenoeg het complete wagenpark van flatblades kan voorzien. Dit betekent OE-kwaliteit en OE-flatblade technologie voor meer dan 96 procent van alle auto’s die de werkplaats inrijden.

VOORDELEN VAN VALEO

  • Innovatief: nieuwe range Multiconnect voor de achterwisser.
  • Slim; eenvoudige montage met behulp van Plug&Drive connect
  • High-Tech: assymetrische spoiler voor uitstekende wiskwaliteit
  • Kwaliteit; OE technologie en rubber

Nieuw: Multiconnectie

De nieuwe Hydro Connect™-range bestaat uit een serie multiconnectie wissers voor de voorzijde (HF), een reeks wissers met multiconnectie technologie voor de achterzijde (HR) en retrofitwissers die upgraden naar flatbladewissers (HU). Deze spoiler zorgt er voor dat de rijwind minder vat heeft op het optillen van de wissers. Hierdoor zijn de wisprestaties bij snelheden boven 30 km/u aanzienlijk beter. Bovendien beschikken de Hydro Connect™-wissers over hetzelfde hightech rubber als OE, wat over een beschermende coating voor een lange levensduur beschikt.

De technologie: Plug & Drive

De serie multiconnectie wissers voor de voorzijde (HF) bestaat uit 20 referenties. Elke wisser kan met 3 adapters 12 armen afdekken. Dankzij het Plug & Drive-adaptersysteem is een vervanging een fluitje van een cent. Uniek voor de vervangingsmarkt zijn de achterzijdewissers (HR) met multiconnectie technologie. Deze serie bestaat uit 8 referenties met eveneens 3 adapters welke 6 armen afdekken. Voor de klant die wil overstappen naar wissers met een optimaal wisresultaat en maximaal zicht, is er de HydroConnect-upgrade (HU). Deze retrofitwisser maakt het mogelijk om autotypes met een 9×3- of 9×4-haak en conventionele wisser (brugconstructie) te upgraden naar een flatbladewisser. De adapter is voorgemonteerd en het eenvoudige kliksysteem zorgt voor een snelle vervanging.

Bestel nu in mijngrossier.nl