Digitale helpdesk

Heeft u hulp nodig met de HBase, AutoTools of de mijngrossier.nl shop? U kunt tegenwoordig eenvoudig zelf de meest voorkomende problemen oplossen. Bij de digitale helpdesk van mijngrossier.nl vindt u alle antwoorden. Bekijk ze hieronder.

Account

Voor wie zijn inloggevens bedoeld?

Inloggegevens zijn voor autobedrijven die toegang willen tot de bestelsite van mijngrossier.nl.

Waarom moet ik een inlogcode aanvragen?

Als u onderdelen wilt bestellen, dan hebben we uw gegevens nodig voor de levering. Uw gegevens worden gekoppeld aan uw persoonlijke account. Zodra u bestelt weet uw grossier direct voor wie de bestelling is.

Waarom moet ik een inlogcode aanvragen?

Via het formulier Account aanvragen kunt u inlognaam met wachtwoord aanvragen

Bestellen

Hoe zoek en bestel ik snel onderdelen?

Door de kentekenplaat op de homepage of in de bestelshop in te vullen ziet u direct welke onderdelen er voor dat voertuig beschikbaar zijn. Ook kunt u zoeken op bouwjaar en vervolgens op autotype. Om te bestellen dient u te zijn ingelogd. U kunt ook zoeken onder de knop ‘onderdelen’ of op ‘merken’.

Bij welke grossier kan ik bestellen?

Zodra u ingelogd bent, kiest u op basis van uw postcode een grossier in uw regio. Uw grossier kunt u wijzigen door op de knop “Wijzig grossier” te klikken onder in de pagina, wanneer u bent ingelogd op de bestelpagina.

Wanneer ontvang ik mijn bestelde onderdelen?

Als u bent ingelogd en uw bestelling is compleet, dan kiest u de knop ‘bestel’. Hierna kunt u de gewenste levertijd ingeven op het bestelformulier.

Wat betekent de knop ‘HBase’ op de bestelsite?

HBase is de module op mijngrossier.nl waarmee u auto-onderdelen opzoekt. Als u hier op klikt, heeft u de mogelijkheid om onderdelen te vinden door te zoeken op een kenteken of door te zoeken op bouwjaar/autotype.

Wat betekent de knop ‘Universal Parts’ op de bestelsite?

Onder deze knop staan alle universele onderdelen en een breed assortiment kleinmateriaal gerangschikt. U kunt hier eenvoudig zoeken naar o.a. oliën, slangklemmen, tapes enz. U vindt deze delen snel door te zoeken op merknaam en/of trefwoord.

Autotools

Wat is AutoTools?

AutoTools is de autotechnische database vol onmisbare, technische informatie voor de hedendaagse automonteur. Reparaties uitvoeren en storingen verhelpen bij allerlei verschillende autotypes vereist specifieke kennis. Met AutoTools zijn alle benodigde gegevens binnen handbereik. Meer informatie over het concept leest u hier.

Hoe gebruik ik AutoTools?

U zoekt eerst het betreffende autotype op door te zoeken via het kenteken of op bouwjaar en autotype. Vervolgens kunt u via het menu bovenaan de website naar technische informatie gaan en keuzen maken uit een aantal categorieën.

Kunt u niet vinden wat u zoekt in AutoTools?

AutoTools beschikt over een technische helpdesk die beschikt over een uitgebreid technisch archief met OE informatie.

Stel uw vraag via helpdesk@autotools.nl of via Whatsapp:
06-82659281. Vergeet hierbij niet het kenteken en chassisnummer te vermelden.