Digitale helpdesk

Heeft u hulp nodig met de HBase of de mijngrossier.nl shop? U kunt tegenwoordig eenvoudig zelf de meest voorkomende problemen oplossen. Bij de digitale helpdesk van mijngrossier.nl vindt u alle antwoorden. Bekijk ze hieronder.

Account

Voor wie zijn inloggevens bedoeld?

Inloggegevens zijn voor autobedrijven die toegang willen tot de bestelsite van mijngrossier.nl.

Waarom moet ik een inlogcode aanvragen?

Als u onderdelen wilt bestellen, dan hebben we uw gegevens nodig voor de levering. Uw gegevens worden gekoppeld aan uw persoonlijke account. Zodra u bestelt weet uw grossier direct voor wie de bestelling is.

Waarom moet ik een inlogcode aanvragen?

Via het formulier Account aanvragen kunt u inlognaam met wachtwoord aanvragen

Bestellen

Hoe zoek en bestel ik snel onderdelen?

Door de kentekenplaat op de homepage of in de bestelshop in te vullen ziet u direct welke onderdelen er voor dat voertuig beschikbaar zijn. Ook kunt u zoeken op bouwjaar en vervolgens op autotype. Om te bestellen dient u te zijn ingelogd. U kunt ook zoeken onder de knop ‘onderdelen’ of op ‘merken’.

Bij welke grossier kan ik bestellen?

Zodra u ingelogd bent, kiest u op basis van uw postcode een grossier in uw regio. Uw grossier kunt u wijzigen door op de knop “Wijzig grossier” te klikken onder in de pagina, wanneer u bent ingelogd op de bestelpagina.

Wanneer ontvang ik mijn bestelde onderdelen?

Als u bent ingelogd en uw bestelling is compleet, dan kiest u de knop ‘bestel’. Hierna kunt u de gewenste levertijd ingeven op het bestelformulier.

Wat betekent de knop ‘HBase’ op de bestelsite?

HBase is de module op mijngrossier.nl waarmee u auto-onderdelen opzoekt. Als u hier op klikt, heeft u de mogelijkheid om onderdelen te vinden door te zoeken op een kenteken of door te zoeken op bouwjaar/autotype.

Wat betekent de knop ‘Universal Parts’ op de bestelsite?

Onder deze knop staan alle universele onderdelen en een breed assortiment kleinmateriaal gerangschikt. U kunt hier eenvoudig zoeken naar o.a. oliĂŤn, slangklemmen, tapes enz. U vindt deze delen snel door te zoeken op merknaam en/of trefwoord.