Waeco introduceert Green XL; een milieuvriendelijke aircoreiniger

Het aircoseizoen staat weer de deur. Tijd voor aircoservice met behulp van een milieuvriendelijke aircoreiniger: Green XL van Waeco. De reiniger is 100% natuurlijk, daarmee is het product veilig voor u, uw monteurs en uw klanten. Binnen 5-10 minuten is de auto klaar voor gebruik.

Regelmatig onderhoud van het aircosysteem bepaalt voor een belangrijk deel het storingsvrij functioneren van de klimaatregeling. Dat is geen geheim. Een jaarlijkse controle waarbij gecheckt wordt of de airco-installatie probleemloos werkt en het systeem gecontroleerd wordt op lekkage en koelcapaciteit, is dan ook zeer nuttig. Veel monteurs gebruiken tijdens de aircoservice ook een aircoreiniger. Niet alleen om ziekmakende bacteriën te verwijderen, maar vooral ook om de klant letterlijk een frisse wind in zijn interieur te bieden. Vaak worden hiervoor chemische aircoreinigers gebruikt. Zelfs een leek kan bedenken dat toepassing van een chemisch product niet altijd positief uitpakt voor het milieu en de gezondheid van de monteur en klant. Bovendien blijkt uit onderzoek dat wanneer chemische schoonmaakmiddelen een oppervlak reinigen er altijd resistente bacteriën ontstaan. De niet-resistente bacteriën worden weliswaar verwijderd, maar de achterblijvende resistente bacteriën krijgen meer ruimte, voedsel en vocht om zich te vermenigvuldigen. Na de schoonmaakbeurt zijn er dus meer resistente bacteriën aanwezig dan ervoor. Tijd voor iets anders dus.

Het geheim van Green XL: probiotica

Green XL is een natuurlijk, milieuvriendelijke aircoreiniger op probiotische basis. Het reinigen van airconditioningsystemen met probiotica is nog relatief nieuw. De basis van het succes van dit product ligt in de natuur: door extra goedaardige micro-organismen toe te voegen, wordt voor de slechte varianten de kans op overleven gereduceerd. Volgens fabrikant Waeco vormen en handhaven de goede pro-biotische en goedaardige Green XL micro-organismen een gezonde en onschadelijke microflora in het airconditioningsysteem. Door goedaardige bacteriën in het airconditioningsysteem toe te laten, wordt de luchtkwaliteit in de auto op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier beter. Omdat slechte bacteriën vaak al lang in het aircosysteem voorkomen en daardoor hardnekkig en immuun geworden zijn, moet Green XL in het begin wat vaker toegepast worden om een optimaal resultaat te garanderen.

Voordelen Green XL:
• 100% natuurlijk, dus milieuvriendelijk
• Veilig voor u, uw monteurs en uw klanten
• Eenvoudig toepasbaar- 5-10 minuten klaar
• Micro-organismen kunnen niet resistent
  worden tegen Probiotica
• Microflora die stabiel en gezond blijft
• Diepgaande en duurzame reiniging
• Verdrijft onaangename aircogeuren
• Vermindert het risico op allergie

Nu te bestellen via Partsnet en mijngrossier.nl. Referentie: (groep 213)