400ste Qualified Diesel Specialist benoemd

De teller van het Qualified Diesel Specialist netwerk blijft maar oplopen. Inmiddels is de 400ste specialist benoemd. Autobedrijf Arjan Schouwstra in Kortenhoef is op 28 juni geslaagd voor de training. Schouwstra heeft het predicaat Qualified Diesel Specialist in ontvangst genomen van Edwin Luchies accountmanager bij Auto Wessel.

IMG_2811-mg

 
“Om bij te blijven, moet je investeren in techniek. Je wilt dat de brug vol blijft en daarom volgen wij met grote regelmaat een cursus of training”, aldus Arjan Schouwstra. Dit was ook de reden om de cursus Common-rail diesel te volgen. “De common-rail dieselmotor is een complex geavanceerd stukje techniek. Dankzij de juiste kennis is reparatie in eigen beheer mogelijk.”

Qualified Diesel Specialist is het garageconcept wat voortvloeit uit het trainingsprogramma van Automotive Academy. Dankzij dit trainingsprogramma is de garagist in staat om zelf diagnoses te stellen en reparaties uit te voeren aan dieselmotoren. Qualified Diesel Specialisten kunnen gebruik maken van een aantal faciliteiten waaronder het Test & Go ruilprogramma en een gespecialiseerde helpdesk. Tevens kunnen ze beschikken over een uitgebreid assortiment originele dieseldelen van de marktleiders Bosch, Delphi, Denso en VDO.

Wilt u ook Qualified Diesel Specialist worden? Klik op meer informatie of neem contact op met uw grossier.