Mijngrossier.nl ondersteunt nieuw initiatief: TurboPartner

De vervangingsmarkt voor turbochargers groeit nog volop. Turborevisiebedrijf Turbo’s Hoet lanceert daarom een nieuw initiatief: TurboPartner.

Turbos_Hoet_TurboPartnerDe toepassing van turbochargers heeft, mede dankzij de downsizing van motoren, een enorme vlucht genomen. Dit betekent dat er ook steeds meer turbo’s vervangen worden. Turborevisiebedrijf Turbo’s Hoet speelt op  deze ontwikkeling in met een nieuw initiatief: TurboPartner. Met dit concept worden autobedrijven in staat gesteld zich als turbospecialist te kwali ceren. Daarnaast biedt het concept meer voordelen, zoals een  professionele training en het up-to-date blijven door middel van de meest actuele informatie over turbo’s en turbo-revisie.

TurboPartner

Als TurboPartner kan het autobedrijf rekenen op de professionele ondersteuning van Turbo’s Hoet. Dit betekent dat de garagist vóór, tijdens en na de montage van een kwaliteitsturbo van Turbo’s Hoet kan beschikken over  specifieke technische know how en informatie. Een ander belangrijk voordeel van TurboPartner is de TurboGarantie, waardoor de consument verzekerd is van dezelfde zekerheid en kwaliteit als het officiële dealerkanaal.

Kwalificatie om te voldoen als TurboPartner zijn er enkele criteria opgesteld: deelnemen aan de TurboTraining, het succesvol afleggen van de TurboTest en registratie van de aangekochte turbo’s. Door het volgen van de TurboTraining en het succesvol afleggen van de TurboTest kwalificeert de garagist zich als turbospecialist, essentieel voor het correct kunnen monteren van een turbo. Wanneer de TurboPartner vervolgens de te  monteren turbo’s registreert via turbo-partner.nl wordt hij direct voorzien van relevante artikelnummer speci eke montageinstructies en heeft hij TurboGarantie op deze turbo. De TurboGarantie voorziet er in dat, mocht de turbo onverhoopt defect raken, er onmiddellijk – gratis – een vervangende turbo wordt geleverd, ongeacht de oorzaak van het defect. Een belangrijk onderscheid met andere aanbieders in de markt.