Mijngrossier.nl koppelt speciaal gereedschap aan autotypen

Mijngrossier.nl heeft een nieuwe applicatie: voertuigspecifiek speciaal gereedschap. Met één druk op de knop ‘Speciaal Gereedschap’ wordt speciaal gereedschap bij bepaalde onderdelen getoond.

Speciaalgereedschap_mijngrossierVoor sommige klussen is het gebruik van speciaal gereedschap onontbeerlijk. Mijngrossier.nl maakt nu een einde aan de zoektocht naar het juiste speciaal gereedschap. Gebruiksgemak ten top. Simpelweg het kenteken van een auto invoeren, waarna per subgroep direct duidelijk is welk speciaal gereedschap beschikbaar is. Er wordt gestart met speciaal gereedschap voor de menugroepen Distributie, Wiellagers, Filters en Koppelingen.

Het beschikbare speciaal gereedschap wordt duidelijk visueel weergegeven en belicht met een heldere technische omschrijving. Klikt de klant bijvoorbeeld op de onderdelensectie Distributie, dan ziet hij rechts bovenin de button ‘Speciaal Gereedschap’ verschijnen. Indien hij hierop klikt, worden alle beschikbare gereedschappen voor het betreffende autotype en gericht op het Distributie zichtbaar. Naast product, merk en afbeelding wordt de brutoprijs en eventueel geldende actieprijs genoemd. Bovendien verschijnt naast toepasbaarheid van het speciaal gereedschap ook een uitgebreide technische beschrijving. Bij de onderdelensectie Koppelingen wordt bijvoorbeeld duidelijk dat montage van een zelfnastellende SAC-koppeling zonder het juiste gereedschap tot schade en een slippende koppeling leidt.

Het speciaal gereedschap kan direct besteld worden met de reguliere onderdelenbestelling van mijngrossier.nl. Op dit moment zijn er bijna 80.000 speciaal gereedschap-verknopingen voorhanden van onder meer Hazet, Laser, Midlock en LuK.

De nieuwe button ‘Speciaal Gereedschap’ is opnieuw een voorbeeld van het gebruiksvriendelijke karakter van mijngrossier.nl. Onlangs is bijvoorbeeld de zoekfunctie op OE-artikelnummers verbeterd. Een ander interessant nieuw onderdeel voor monteurs is de grafische weergave van groepen onderdelen. Hiermee is in één oogopslag visueel duidelijk welke onderdelen voor een goede reparatie nodig zijn en wat direct besteld moet worden. In navolging van de succesvolle grafische weergave van uitlaten, stuurdelen en dakdragers worden nu ook Multi-V-onderdelen grafisch weergegeven.