Technische workshops en kans op een gratis cursus!

Automotive Academy geeft gratis workshops om kennis te maken met de trainingen en opleidingen die zij bieden via haar website automotiveacademy.nl. Daarnaast maak je kans op een gratis cursus naar voorkeur op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg! 

workshop automotive

Meer weten over motormanagement systemen van dieselvoertuigen of hoe datanetwerken en canbussystemen werken? Doormiddel van interactieve workshops op de vakbeurs in Hardenberg kan je deze kennis bijspijkeren en tegelijkertijd een voorproefje krijgen van de opleidingen en trainingen van Automotive Academy. Door eerst kennis te maken via deze workshops is het makkelijker om de keuze te maken wanneer je een training of opleiding uiteindelijk wilt gaan volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om een training naar keuze te winnen! Om kans te maken op deze prijs dient er na afloop van een workshop een enquête ingevuld te worden.

Toolspecial demonstreert handige tools en werkplaatsuitrusting dat het werk in de werkplaats een stuk gemakkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan de Smoke Pro rookmachine, die het vinden van lekkages in de leidingen van motoren eenvoudig maakt.

Hieronder vindt u een schema van de workshops:

Tijd GMTO Workshop Toolspecial Workshop
15.30 Motormanagement diesel – drukmeting op commonrail systeem (AC701) Volledig automatische spoeling van de transmissie
16.00 Benzine directe inspuiting en ademhaling (AC802) Lekkages detecteren met rook
16.30 Voertuigsystemen: ABS/EPS/ASR/EBV/EDS (AC604) Verstuivers trekken
17.00 Datanetwerken en CANBUS (AC603) Reiniging bekleding
17.30 Hybride + EV conform NEN 9140 diagnose (AC807) Mobiel wielheffen
19.00 Motormanagement diesel – drukmeting op commonrail systeem (training AC701) Volledig automatische spoeling van de transmissie
19.30 Benzine directe inspuiting en ademhaling (AC802) Lekkages detecteren met rook
20.00 Voertuigsystemen: ABS/EPS/ASR/EBV/EDS (AC604) Verstuivers trekken
20.30 Datanetwerken en CANBUS (AC603) Reiniging bekleding
21.00 Hybride + EV conform NEN 9140 diagnose (AC807) Mobiel wielheffen