Arnott is bekroond met TÜV-certifcaat voor luchtvering

Arnott is bekroond met TÜV Rheinland Product Safety and Quality Certification voor zijn luchtvering producten. Voor de fabrikant is daarmee het objectieve bewijs geleverd dat partners en eindgebruikers een product kopen dat voldoet aan de hoogste normen.

arnot-luchtvering“In de afgelopen twee jaar hebben we nauw geluisterd naar wat deze markt en haar klanten vroegen. Een van de dingen die werd genoemd was de behoefte aan een soort van kwaliteitscontrole of certificering. We besloten te streven naar het hoogste doel; TÜV certificering.”

TÜV Rheinland Product Safety and Quality Certification geeft aan dat de producten van een fabrikant aan veiligheidseisen en kwaliteitsnormen voldaan. Het geeft bij de klant aan dat ze een veilig product kopen, dat voor bepaalde veiligheidseisen is onderzocht door een derde partij.

In de afgelopen maanden heeft de fabriek van Armott een intensieve audit ondergaan. Die moest leren of het bedrijf met zijn kwaliteitsbeheersysteem en productieproces inderdaad voldoet aan de eisen van het internationale wegverkeer.

Bron: AMT