Autobedrijf Jan de Kock 500ste Qualified Diesel Specialist

bericht mijngrossier

 

De teller van het Qualified Diesel Specialist netwerk blijft maar oplopen. Inmiddels is de 500e specialist benoemd. Autobedrijf Jan de Kock in Wierden is half september als 500ste universele garage geslaagd voor het trainingsprogramma van Qualified Diesel Specialist. Jan de Kock heeft het predicaat Qualified Diesel Specialist uit handen van Ruud Rechterschot, accountmanager van Veam in ontvangst genomen.

“Bijblijven in kennis is absoluut noodzakelijk om te overleven. Stilstaan in je ontwikkeling betekent achterstand”, aldus Jan de Kock. “Achterstand betekent nee moeten zeggen tegen mijn klanten. Dankzij de training ben ik in staat om zelf diagnose te stellen.”

Mede door het succes van de meerdaagse opleidingen aan de Automotive Academy is de 500e Qualified Diesel Specialist benoemd. De concepten Qualified Diesel Specialist, Qualified Airco Specialist en Qualified Turbo Specialist behoren inmiddels tot de vaste trainingsmodules binnen de Automotive Academy. Bovendien kunnen de autobedrijven profiteren van de voordelen van de concepten, zoals twee jaar garantie, gebruik van de helpdesk en promotie op mijngarage.nl.

Meer informatie: www.mijngrossier.nl/qualified-diesel-specialist.