Autosnap diagnoseapparaten voor elke toepassing

De diagnoseapparaten van Autosnap onderscheiden zich door hun veelzijdigheid, eenvoudige bediening en gunstige prijskaartje. Het assortiment varieert van een OBDII/EOBD foutcodelezer tot en met de GD860, de innovatieve en snelle alleskunner op diagnosegebied.

AutosnapHet uitlezen van een voertuigsysteem is dagelijkse routine. Voor auto’s met een ’datum eerste toelating‘ vanaf 1 januari 2006 is het uitlezen van het EOBD-systeem in de meeste gevallen zelfs verplicht binnen de APK keuring.

De handzame Autosnap CR800 OBDII/EOBD foutcodelezer ondersteunt alle OBDII protocollen op alle relevante Europese, Japanse en Amerikaanse auto’s vanaf 1996. Het apparaat leest en wist foutcodes en helpt onder meer om snel en gemakkelijk de reden te vinden van een brandende MIL (Art. CR800).

Autosnap1De Autosnap A810 is een uitgebreidere versie, met onder meer een kleurenscherm, de realtime weergave van het signaal van de lambdasonde en de mogelijkheid om de software te updaten via een USB-kabel (Art. A810).

 

Autosnap2Remblokken vervangen bij VW-Audi

De Autosnap EBS601 is speciaal ontwikkeld voor het veilig en snel vervangen van remblokken op auto’s van VW en Audi. Het apparaat wordt aangesloten op de OBDII-aansluiting van de voertuigen. Dankzij de stapsgewijze instructies op het scherm verloopt de bediening eenvoudig. Het apparaat leest ook de eventuele foutcodes van de elektronische parkeerrem uit en (de)activeert de EPB (Art. EBS601).

Complete diagnose-equipment

De GD860 van Autosnap is equipment waarmee elke auto probleemloos gediagnosticeerd kan worden. Het diagnoseapparaat ondersteunt alle OBDII-protocollen en kan met zo goed als alle automerken communiceren. Tot de functies van het apparaat behoren onder meer de mogelijkheden om screenshots te bewaren en te printen, de ECU en de startonderbreker te programmeren en live data op te slaan en terug te kijken. De GD860 maakt snelle diagnose mogelijk, mede dankzij de toegepaste dual processor techniek.

Tijdens de diagnosewerkzaamheden helpt de technische informatie van het systeem de monteur bij zijn werk. Updaten verloopt via wi-fi, na één druk op de knop. Het equipment weegt slechts 700 gram en wordt met al het toebehoren (onder meer kabels, OBDII connectors, stroomvoorziening en een USB kabel) geleverd in een koffer (Art. GD860).

Autosnap3