Brembo nog steeds het ‘beste merk’

Volgens de lezers van het Duitse “Auto Motor und Sport” is Brembo het beste merk als het om remmen gaat. Maar liefst 70,1% van de lezers heeft Brembo uitgeroepen tot het belangrijkste remsystemenmerk. 

 

Voor de achste keer op rij heeft Brembo ook dit jaar de prijs in de wacht gesleept als beste producent van remsystemen.  Dit op basis van een enquete onder de lezers van het Duitse tijdschrift “Auto Motor und Sport”.  

Erkenning

70,1% van de lezers heeft Brembo uitgeroepen tot het belangrijkste remsystemenmerk. Hiermee hebben ze een grote voorsprong op alle andere merken die meedongen. De lezers van dit blad hebben een passie voor de sector. En Brembo is zich bewust van het belang van het succes dat het merk scoort bij deze doelgroep. De producent beschouwt de prijs als erkenning van de constante inzet van het bedrijf voor innovatie, comfort en veiligheid.

Dit resultaat beloont de inspanningen van het hele bedrijf. Niet alleen omdat het een prestigieus tijdschrift betreft, maar vooral omdat de lof van het publiek boven elke loyaliteit voor een nationaal merk uitstijgt.