Complete, gereviseerde achterassen voor PSA en Renault

We hebben ze allemaal wel eens op de brug gehad: een Peugeot 206 of Partner met spelingsproblemen op de achteras. Vaak is de slijtage al zo ver dat er niets anders rest dan een complete vervanging van de achteras. Mijngrossier.nl levert voor PSA en Renault nu compleet gereviseerde achterassen van Q-Drive: OEM-kwaliteit met een zeer aantrekkelijk prijskaartje.

Soms weet je al bij binnenkomst van een automodel wat er aan schort. Een Citroën Berlingo, Peugeot 206, Partner of Renault Kangoo met onregelmatige bandenslijtage, zichtbaar verschil in camber en instabiele achterwielen, duidt op slijtage van de achteras. Vooral wanneer vuil en water door lekkende dichtingen vrij spel hebben gehad bij het aslager. In sommige gevallen wordt het aslager vervangen, maar omdat de askegel in 90 procent van de gevallen ook al aangetast en verroest is, keren de klachten binnen korte tijd weer terug. Vaak rest er niets anders dan de complete achteras te vervangen. Zeker ook omdat overmatige speling op de achteras reden voor een APK-afkeur is.

_qdrive206-axle-black

Q-Drive achteras voor Peugeot 206

Topkwaliteit

Het vervangen van zo’n achteras is een relatief kostbare klus. Zeker als je eerst de vele losse componenten moet verzamelen, voordat je met de daadwerkelijke montage kunt starten. Mijngrossier.nl levert daarom geheel voorgemonteerde en uitstekend gereviseerde achterassen van Q-Drive. Deze achterassen zijn gereviseerd volgens OEM-specificaties en beschikken onder meer over nieuwe torsiestangen, draagarmen met nieuwe ophangingsrubbers en nieuwe askegels met lagers. Bovendien zijn de assen van Q-Drive voorzien van een protectielaag, die een lange levensduur garandeert. De standaardgarantie bedraagt dan ook zonder meer 24 maanden. Belangrijk voor de monteur: het monteren van de achteras is relatief eenvoudig. Het is ‘plug&play’, omdat alle delen voorgemonteerd zijn. Uiteraard zijn er per model verschillende achterassen beschikbaar: dus voor trommelremmen of remschijven en met of zonder bevestigingspunt voor de ABS-sensor.

De complete achterassen van Q-Drive zijn nu te vinden in mijngrossier.nl onder het kopje ONDERSTEL -> STUUR/WIELOPHANGING. In de grafische weergaven van STUUR/WIELOPHANGING krijgt je een duidelijke beeld welke achteras bestemd is voor uw auto.