Dakkoffertest ANWB: Hapro Traxer blinkt uit in prijs/kwaliteitsverhouding

Het kritische testpanel van de ANWB testte onlangs zes dakkoffers van verschillende merken, waaronder de Hapro Traxer 6.6. Hieruit is gebleken dat de Traxer 6.6 uitblinkt in prijs/kwaliteitsverhoudingDaarnaast scoort de Traxer hoog als het gaat om constructie, stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. 

Traxer_6.6_Brilliant-Black_zijkant_los

De ANWB beoordeelde alle dakkoffers aan de hand van vijf criteria: waterdichtheid, invloed op het rijden, inbraakbestendigheid, constructie en gebruiksgemak. Het artikel verscheen in De Kampioen, hét ledenmagazine van de ANWB.

Beste prijs/kwaliteitsverhouding

In deze dakkoffertest wordt het Premium-Fit snelbevestigingssysteem geprezen, waarmee de koffer makkelijk, snel en muurvast op de dragers te monteren is. Bij de rijtests die onder verschillende omstandigheden uitgevoerd worden, presteert de Traxer uitstekend qua stabiliteit en scoort het hoogste aantal sterren, wat gelijk staat aan ‘zeer goed’. Daarnaast zijn de experts tevreden over de afsluiting van de koffer en de anti-diefstalbeveiliging en wordt de Traxer zeer gebruiksvriendelijk gevonden. In combinatie met de aantrekkelijke prijs leiden deze prestaties tot de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Iets om trots op te zijn en wederom een bevestiging. In de eindbeoordeling behaalt de Hapro Traxer 6.6 vier van de vijf sterren, en verwerft de titel ‘Voordelige Keus’.

Het volledige ANWB artikel is hier als PDF te bekijken.