De musthave voor uw autobedrijf

Het wordt steeds belangrijker om de ashoezen tijdens een onderhoudsbeurt te controleren op slijtage. Vooral omdat het groeiende aantal high performance-motoren met hun hoge koppel enorme krachten los laat op slijtagedelen. Voor elke scharnierende koppeling is het van groot belang dat de ashoes een goede afdichting heeft en een lage slijtfactor kent. Daarom is het assortiment is uitgebreid met de Q-Drive ashoeskit en losse ashoezen.

Q-Drive ashoeskit is eenvoudig te bestellen als startpakket (art. 656 770 900). Deze kit bevat acht verschillende SEMI OE-hoezen met een wagenparkdekking van 90% en wordt geleverd inclusief montagekegel en –spray.

Op kenteken vindbaar
Alle ashoezen zijn ook los te bestellen en op kenteken vindbaar. De ashoezen voldoen aan OE-specificaties betreffende kwaliteit en pasvorm. Door de Neopreen rubber hebben ze een lange levensduur en wordt de montage makkelijker. De ashoezen worden geleverd met Oetiker-type RVS klembanden.

Private label
Q-Drive is onderdeel van ‘de familie’ private labels. Dat zijn onderdelen met een A-kwaliteit status en een consumentvriendelijk kenmerk. Ze voldoen ook altijd aan de volgende voorwaarden:

  • OE-matching kwaliteit: geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Standaard garantie van 24 maanden
  • Herkenbare en professionele uitstraling