De plussen van Brembo: remblokken van topkwaliteit

Net zoals de bal bij voetbal hoort of de winterband bij winter, is ook een perfecte combinatie van remblok en remschijf vanzelfsprekend. Bij voorkeur van dezelfde fabrikant, zodat je weet dat er een ideale match is.

brembo

Mijngrossier.nl levert de perfecte combinatie van remblok en remschijf van Brembo. Zoals bij Brembo’s remschijven het geval is, zijn Brembo’s remblokken eveneens het resultaat van jarenlange ervaring en samenwerking met ’s werelds grootste autofabrikanten. Brembo-remblokken bieden dezelfde of gelijkwaardige kwaliteit als het originele onderdeel in termen van prestaties, veiligheid en duurzaamheid. De Italiaanse remblokken zijn gehomologeerd in overeenstemming met de ECE – R90 wetgeving. Bovendien zijn de blokken de perfecte partner voor de Brembo-remschijven: samen zorgen ze voor een maximale veiligheid en minimale remweg in alle wegomstandigheden.

brembo-remblokken

1. OE Kwaliteit
Brembo kent meer dan 100 verschillende frictiematerialen. Als resultaat van continu onderzoek en van nauwgezette tests, uitgevoerd in het laboratorium en op de weg, biedt Brembo het beste product voor iedere toepassing.

2. Warmtebehandeling
Warmtebehandeling van het oppervlak van het frictiemateriaal (“scorching”), volgens de technische specificaties van OE, staat garant voor maximale prestaties, ook bij zeer hoge temperaturen.

3. OE pers-proces
Pers-proces met directe vormpersing dat maximum precisie van het product garandeert. Tijdens dit proces wordt het frictiemateriaal samengedrukt en op de metalen achterplaat geplakt.

4. Substraat
Thermisch isolatiemateriaal tussen remblok, zuiger en remvloeistof dat geluiden en trillingen dempt.

5. Metalen steun met plaatje
Dempt het geluid en garandeert een uiterst veilige remwerking. De verschillende lagen waaruit het vulplaatje van de remblokken van Brembo bestaat (rubber – staal – rubber) garanderen een verdere reductie van trillingen en geluiden.

Momenteel levert mijngrossier.nl meer dan 1.100 Brembo-remblokreferenties, samen goed voor meer dan 97 procent van het wagenpark in Europa.