Eerste Brembo Expert een feit

brembo-expert-mijngrossierHet concept Brembo Expert is half november gelanceerd. De eerste monteurs hebben de training gevolgd op de Automotive Academy in Amsterdam en kunnen zichzelf  Brembo Expert noemen.

Met een gemiddelde score van 8.8 hebben de eerste cursisten de remsysteemtraining van Brembo en Automotive Academy zeer succesvol afgerond. In de remsysteemtraining worden de principes en ontwikkelingen van het remsysteem uitgelegd: de werking, het ontstaan van slijtage en de wijze van correct onderhoud. Bovendien zijn de remsystemen in de huidige voertuigen voorzien van diverse regelsystemen, welke storingen kunnen veroorzaken. In deze training komen ook de verschillende elektronische veiligheidssystemen aan bod.

“Ondanks dat remmenonderhoud een veel voorkomende klus is, heb ik nieuwe dingen geleerd”, vertelt Andre de Jong van Garage de Egel uit Hoorn. Volgens hem gaat de training dieper in op de materie en geeft het veel nieuwe inzichten. “Ik vind het belangrijk dat mijn monteurs 100% service kunnen bieden. Daarom investeer ik het opleiden en trainen van mijn medewerkers”.

Brembo Official dealer
Naast Brembo Expert wordt het Brembo Official dealer netwerk verder uitgebreid. dit zijn grossiers die het hele assortiment Brembo voeren. Niet alleen voeren zij het gehele assortiment van Brembo, tevens hebben een of meerdere medewerkers de remmensysteemtraining gevolgd. Brembo Expert kan alleen aangevraagd worden bij een Brembo Official dealer.

Ook Brembo Expert worden? Klik hier voor meer informatie.