Eerste Qualified Turbo Specialist benoemd

De huidige technologie op het gebied van turbomotoren vraagt om specifieke kennis van de monteur. Als Qualified Turbo Specialist beschikt de monteur over de juiste kennis op het gebied van turbo’s en turbomotoren, hierdoor is hij in staat om sneller de juiste diagnose te stellen en veel voorkomende problemen effectief op te lossen. Onlangs is Autoservice Roden tot eerste Qualified Turbo Specialist benoemd.

Autoservice Roden is in 2011 opgericht door Edwin Ploeg en Koen Maris. “Voorheen heb ik bij een dealer gewerkt, waar trainingen jaarlijks vanzelfsprekend waren. Als universeel autobedrijf moeten wij hierop acteren om bij te blijven”, aldus Edwin Ploeg. “De technologie van turbo’s staat niet stil, dankzij de training kan ik zelf turboreparties uitvoeren.”

In navolging van de zeer succesvolle en gelijknamige diesel- en airco-concepten heeft Automotive Academy het concept Qualified Turbo Specialist gelanceerd. De training richt zich op het in eigen beheer kunnen uitvoeren van veel voorkomende turboreparaties. Na het afronden van de training krijgt het autobedrijf het predicaat Qualified Turbo Specialist.

Meer informatie over de training tot Qualified Turbo Specialist op www.automotiveacademy.nl.

IMG_2833-2.0