De ex van Max binnen een dag verkocht!

Pech voor autoliefhebbers die dachten nog even door te kunnen sparen: de Aston Martin van Max Verstappen die sinds vanmorgen te koop stond bij Cito Motors in Eindhoven is verkocht. 

“Dat is inderdaad heel snel gegaan”, vertelt een medewerker van het bedrijf in luxe auto’s aan Omroep Brabant. Het heeft ook zeker te maken met alle media-aandacht die de auto kreeg en natuurlijk met zijn beroemde vorige eigenaar.  

De Aston Martin V12 Vantage S had ruim 4100 kilometer op de teller, een vermogen van 572 pk en stond te koop voor 239.500 euro. Voor welk bedrag en aan wie de bolide is verkocht is niet bekend.


De coupé is goed voor 572 pk op een gewicht van 1.640 kg. Het geluidje is bovendien niet te versmaden en de Vantage is sowieso een lust voor het oog, om welke variant het ook gaat. De optielijst is rijkelijk gevuld en aan de foto’s te zien is Max netjes omgegaan met de Aston.


Max zal het in de wintermaanden dus effe moeten stellen met z’n 911 GT3 RS of één van z’n andere speeltjes, als ‘ie tenminste niet in de simulator zit te trainen. Arme knul.

Bron: NOS.nl