Extra omzetkansen als Monroe Safety Expert

Als Monroe Safety Expert heeft het autobedrijf alle tools in handen om het schokdemperbewustzijn van zijn klanten te verhogen.

Een autobedrijf dat Monroe Safety Expert is, onderscheidt zich duidelijk als herkenbare specialist op het gebied van schokdempers. Een Safety Expert beschikt over alle tools om een klant duidelijk te maken wat schokdempers doen en wat  de gevaren van versleten exemplaren zijn. Er zijn immers genoeg redenen om de klant op het belang van goede schokdempers te wijzen. Eén op de vier auto’s rijdt met minimaal één versleten schokdemper. Dit heeft grote gevolgen voor de verkeersveiligheid. Denk alleen al aan de mindere wegligging en de aanzienlijk langere remweg. Of de extra slijtage van de banden en andere onderdelen, zoals stuur- en ophangingsdelen. Dankzij de overtuigende argumentatie van de Monroe Safety Expert zal de betreffende consument eerder geneigd zijn om nieuwe schokdempers te laten monteren als de huidige aan vervanging toe zijn.

Maximaal resultaat

Lid worden van Monroe’s veiligheidsexpertnetwerk betekent een geringe investering met een maximaal resultaat. Voor een eenmalige bijdrage van slechts € 49 (ex. BTW) geniet een autobedrijf belangrijke voordelen. Als veiligheidsexpert maakt het autobedrijf deel uit van een programma van de marktleider op het gebied van schokdempertechniek. De Expert-status straalt vertrouwen en kennis van zaken uit naar de klanten. Het biedt ook de mogelijkheid om extra klanten aan te trekken. Met de extra kennis die men via het programma krijgt, kan de eigen verkoop van schokdempers gestimuleerd worden. Andere praktische voordelen: Monroe Safety Experts kunnen meedoen aan Monroe veiligheidsevenementen, hebben de mogelijkheid tot fabrieksbezoeken van Monroe en krijgen regelmatig nieuwsbrieven met informatie over nieuwe producten en ontwikkelingen. Belangrijk pluspunt: trainingen en testdagen, die op locatie gehouden worden, kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief georganiseerd worden.