Mijngrossier.nl levert fietsendragers van AteraBosal en Hapro heeft voor elke toepassing de juiste oplossing; een fietsdrager voor op de trekhaak, de achterklep of voor op het dak.

De Atera fietsendragers staan bekend om het doordachte bedieningsgemak, de gewichtsvoordelen en de moderne styling. De fietsendragers voor op de trekhaak zijn altijd 13-polig, waardoor de verlichting altijd compleet is met mistlicht en achteruitrijlicht. Standaard wordt een 7-polige adapter meegeleverd.

Bijzonder handig is het monteren van een fietsdrager op een trekhaak: de fietsdrager blijft zonder de hendel naar onder te vergrendelen al stabiel op de trekkogel zitten. Zo kan men veilig en zeer gemakkelijk de drager positioneren en vervolgens vergrendelen. Eveneens zeer praktisch is dat alle Atera fietsdragers, met uitzondering van de opvouwbare Vario, eenvoudig uit te breiden zijn voor een derde of vierde fiets. Bovendien zijn nagenoeg alle fietsdragers geschikt voor electrische fietsen. Verder beschikt het gros van alle Atera fietsdragers over een uniek schuifsysteem waarmee, in tegenstelling tot het klassieke kantelsysteem, nog meer ruimte ontstaat om bij de bagage in de achterbak te komen.

Wij hebben fietsendragers van de merken: