Fraaie extra’s voor Kraftwerk Mobilio

Toolspecial.com introduceert een aantal interessante aanvullingen op het werkplaatskast- en werkpleksysteem Kraftwerk Mobilio.

mobilio

De modulaire werkplaatsinrichting Mobilio van Kraftwerk is een groot succes. Er is een duidelijke behoefte om een vaste werkplaatsopstelling naar eigen wens te kunnen inrichten. De pluspunten van Kraftwerk Mobilio sluiten naadloos bij deze wensen aan: een vrijstaande constructie, geen bevestigingspunten of muren nodig om te plaatsen, eenvoudige installatie en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bovendien biedt het modulaire werkplaatskast- en werkpleksysteem alle ruimte om een individuele invulling aan de inrichting te geven. Elke module kan afzonderlijk besteld worden.

Kraftwerk heeft nu de modulaire opties vergroot door meer keuzes te bieden. Zo kan naast het berkhouten werkblad nu ook voor een roestvrijstalen exemplaar gekozen worden. Het rvs-werkblad oogt niet alleen fraai in de Mobilio-inrichting, het is bovenal zeer functioneel omdat het tegen een stootje kan en ook goed schoon te houden is. Verder kan de wandkast boven de gereedschapswand nu ook voorzien worden van luikjes met een rolsysteem. In krap bemeten ruimten biedt dit een uitkomst, maar het ziet er natuurlijk ook strak uit.

mobilio-2

De wandkasten van het modulaire Mobilio-systeem waren tot nu toe leverbaar met een enkele deur. Nu is aan de optielijst een wandkast met dubbele deur toegevoegd. Deze nieuwe staande kast biedt door zijn extra breedte meer opbergruimte. Tevens zijn er nu hoekkasten en werkbladen beschikbaar voor degene die graag de volle ruimte willen gebruiken. Een bijzondere toevoeging aan de Mobilio-keuzelijst is de verrijdbare gereedschapswagen, die in de modulaire opstelling als onderkast dienst doet, maar net zo makkelijk meegaat naar een klus verderop in de werkplaats. Deze ingenieuze optie scheelt heel wat heen en weer lopen, waarmee kostbare tijd wordt gespaard. Is de klus geklaard, rijd je de wagen eenvoudig terug naar de vaste opstelling, waarna deze weer een geheel vormt met de rest van dit praktische werkplaatskast- en werkpleksysteem. Tenslotte is er een module met een prullenbak en papierrolhouder verkrijgbaar. Alle artikelen zijn vanaf nu te bestellen bij de automaterialen grossier.

Afvalkast inclusief papierrolhouder: Art. 3964-11
Dubbele kast met 2 deuren en 4 legplanken: Art. 3964-12
Ladenkast met 9 laden. Art: 3964-13
Verrijdbare ladenkast. Art: 3964-15
Onderkast in een hoek. Art: 3964-16
Wandpaneel voor hoekkast: Art. 3964-17
Bovenblad voor hoekkast: Art. 3964-18
Bovenkast met roldeur: Art. 3964-19
RVS bovenblad, recht en voor hoekkast: Art. 3964-20 (1 kast), 3964-21 (2 kasten), 3964-22 (3 kasten). 3964-23 (hoek)