Geheel vernieuwde cadeaushop

De cadeaushop is een door gebruikers zeer gewaardeerd onderdeel van mijngrossier.nl. Met de vernieuwde site heeft ook de shop een andere opzet gekregen. Belangrijkste verandering: er is een volledig nieuw cadeau-assortiment. De toegang tot de cadeaushop is echter onveranderd. Bij elke bestelling op mijngrossier.nl spaar je automatisch en kosteloos mijngrossier.nl-punten. Deze wissel je met speels gemak om voor een artikel in de vernieuwde cadeaushop. Onderaan deze pagina kun je het gespaarde puntenoverzicht snel terugvinden.

kadoshop main page

Het cadeau-assortiment van de cadeaushop is meer op uw dagelijkse werken toegespitst. De artikelen zijn nu directe investeringen voor uw autobedrijf: in de uitstraling en aankleding van het bedrijfspand, extra elektronisch gereedschap voor receptie en werkplaats of een dagje uit voor het bedrijf. Het assortiment is zeer gevarieerd. Verzilver mijngrossier.nl-punten bijvoorbeeld in voor pc’s/tablets, eigen drukwerk, vlaggen, stoepborden, relatiegeschenken, kerstpakketten of een avondje karten met collega’s.

Mijngrossier.nl punten

Bij iedere bestelling op mijngrossier.nl spaar je automatisch en kosteloos mijngrossier.nl-punten. Onderaan deze pagina is het gespaarde puntenoverzicht terug te vinden. Mijngrossier.nl-punten zijn precies 1 jaar geldig vanaf de dag van uitgifte. Dus wanneer je iets op 1 juli bestelt, zijn de hiermee gespaarde punten tot 1 juli van het volgende jaar geldig en inwisselbaar voor cadeaus, trainingen of een leenauto. Lees meer >>