Goed voorbereid op weg met Neglin

Goed voorbereid op weg met Neglin. Adviseer uit voorzorg een reservelamp set,  het kan altijd gebeuren dat er onderweg een lamp stuk gaat. Dan biedt een  reservelampen set van Neglin uitkomst, en niet alleen in de landen waar een set reservelampen verplicht is.


Wist je dat in sommige populaire vakantielanden zoals Italië en Kroatië de aanwezigheid van reservelampen in de auto verplicht is? Net zoals een verbandtrommel, een veiligheidshesje, een gevarendriehoek of een brandblusser? Natuurlijk adviseren we onze klanten voor vertrek naar de vakantiebestemming de verlichting te controleren of dit te laten doen tijdens een vakantiecheck. Maar het kan altijd gebeuren dat er onderweg een lamp stuk gaat. Dan biedt een setje reservelampen uitkomst. En niet alleen in de landen waar een set reservelampen verplicht is.

Neglin biedt vooralsnog vanaf nu een viertal sets aan bestaande uit H1, H4, H7 en de combikit H1/H7. Alle Neglin sets hebben Halogeen lampen met een UV Block voor het beschermen van de koplamp reflector en koplamp glas en zijn allen voorzien van E keur. Naast lampen voor de koplamp bevatten de sets ook diverse gloeilampen en zekeringen. Een handige, veilige en goede service voor je klant.

Alle reservesets van Neglin vind je hier.