Hapro: praktische accessoires voor dakkoffers

Als je de klant hebt gewezen op de nieuwste dakkofferlijn van Hapro blijven er bij hem soms nog wat onbeantwoorde vragen. Hoe berg ik de koffer eigenlijk op? En kan ik mijn oude dakdragers blijven gebruiken? Hapro biedt met zijn omvangrijke accessoirelijn antwoord.

Je klant heeft op jouw advies net een Hapro Traxer-dakkoffer aangeschaft omdat deze, zoals uit de dakkoffertest van de ANWB blijkt, uitblinkt door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Prima, maar nu. Kan de dakkoffer eenvoudig gemonteerd worden op de dakdragers die de klant al heeft? En wat doen we met de dakkoffer na de vakantie? Hoe kun je deze zo efficiënt mogelijk opbergen, zonder beschadigingen? Hapro biedt je klant een aantal praktische oplossingen met een  vernieuwde range accessoires voor dakkoffers.

Box-lift (ref.29774)

Een super handig accessoire, omdat dit veel ruimte bespaart. De dakkoffer kan hiermee eenvoudig aan het plafond van de garage of opslagruimte worden gehangen.

Roofbox-cover  L (ref.29778),  XL (ref.29779),  XXL (ref.29780)

Deze hoes met handig elastiek beschermt de dakkoffer tijdens opslag tegen vuil, krassen en beschadigingen. Verkrijgbaar in drie maten.

U-bolts Easy-Fit kit XXL (ref.29782)

Deze extra hoge en brede U-beugel vervangt de standaard Easy-Fit beugel en biedt de mogelijkheid om dakkoffers met het Easy-Fit bevestigingssysteem te monteren op allesdragers breder dan 75 mm en/of hoger dan 40 mm.

Easy Fit sleeve-kit (ref.29783)

Deze rubbers beschermen de allesdragers, zodat krassen en beschadigingen tijdens het monteren voorkomen worden.

T-slot-adapter Easy Fit (ref.29771)

De T-slot-adapter kan als alternatief worden gebruikt voor het Easy-Fit-bevestigingssysteem en is geschikt voor aluminium allesdragers met een T-profiel. Dankzij de adapter kan de dakkoffer gemonteerd worden op dakdragers breder dan 75 of hoger dan 40mm.

T-slot-adapter Master & Premium Fit (ref.29772)

De T-slot adapter kan als alternatief worden gebruikt voor het Premium-Fit en Master-Fit systeem en is geschikt voor aluminium allesdragers met een T-profiel. Met de adapter is het mogelijk de dakkoffer te monteren op dakdragers breder 90 mm of hoger dan 38 mm.