Universele verlichting van Hella, goed op elk gebied!

Goede verlichting van een auto √©n aanhanger of caravan is van groot belang. Het zorgt niet alleen voor meer zicht op de weg, maar ook voor meer veiligheid van alle weggebruikers. Van werklampen, voor-, zij- en achterverlichting tot extra verlichting: Hella biedt een uitgebreid portfolio van kwalitatief hoogwaardige producten die zich door nauwkeurigheid, een lange levensduur en innovatieve technologie√ęn onderscheiden.

Werklampen, voor meer veiligheid en comfort

Nachtelijke werkzaamheden, ongeacht of het gaat om rangeermanoeuvres, laadwerkzaamheden of werken op het veld, hebben √©√©n ding gemeen: ze hebben een optimale verlichting van het werkbereik nodig. En een goede verlichting heeft goede lampen nodig! Want alleen zo is geconcentreerd werken met een effici√ęnt werkresultaat mogelijk. Dit is geen probleem met de werklampen van Hella. Die zorgen door jarenlange ervaring bij elke toepassing voor de geschikte verlichting van het werkbereik.¬†Ongeacht of het gaat om landbouwvoertuigen, trucks of opleggers: met de werklampen van Hella wordt elke handeling op in het donker feilloos uitgevoerd.

Waarschuwingslampen, ga voor zekerheid

De signaallampen staan altijd klaar wanneer een bijzondere optische waarschuwing voor gevaarlijke situaties moet plaatsvinden. Dat is niet alleen bij reddingsacties het geval, maar ook bij werktoepassingen met grote, zware en/of langzaam rijdende voertuigen. De signaallampen van Hella hebben een sterk waarschuwingseffect en signaleren het volgende aan de weggebruikers: let op, rond dit voertuig worden werkzaamheden uitgevoerd. Signaallampen leveren op deze manier een sterke bijdrage voor meer veiligheid. Een veiligheid die onder andere wordt bereikt door de optimale bundeling en verdeling van het licht, de grote reikwijdte die daardoor wordt bewerkstelligd en de hoge lichtsterkte van de gebruikte led-technologie.

Vooruit kijken met voorverlichting

Zonder sterke koplampen gaat het niet, noch op straat noch op het veld. Ze zijn bij wijze van spreken de ogen van het voertuig en dus een essenti√ęle veiligheidsfunctie bij het rijden en werken in het donker. De voorverlichtingsmodules van 90 mm van HELLA zijn in het bijzonder op de behoeften van vrachtwagens en landbouwvoertuigen afgestemd. Ze kunnen door hun talrijke functies in nagenoeg alle voertuigen en situaties worden gebruikt. De modules zijn klein, maar sterk. Door het moduleconcept bieden ze een hoge flexibiliteit waardoor ze met name bij trucks en landbouwvoertuigen talrijke toepassingsmogelijkheden bieden.¬†Door het upgrade-concept kunnen de klassieke halogeenmodules worden omgebouwd naar de effici√ęnte, lichtsterke led-technologie die nu reeds het grootste deel van de modules heeft.

90mm: L 4060 led-dimlicht

Homogene, op daglicht lijkende verlichting. Dimlicht, dagrijverlichting en positielicht in √©√©n module of als apart dimlicht. 40 x 60 mm polycarbonaat lens voor een nieuw design. Bevestigingspunten zoals bij de Performance-module voor 1:1-vervanging. Naar keuze FEP- of DEUTSCH-aansluiting. Lampglas van gehard kunststof. Ge√Įntegreerde elektronica, robuuste spuitgegoten aluminium behuizing, multivolt: 9-32 volt. Precies passende stelschroeven voor Premium- en Performance-bevestiging in de levering inbegrepen.

Hella achterlichten

Een mooie afsluiting voor de achterkant van het voertuig

Ook in het bereik van de achterverlichting heeft de intrede van de led-verlichting voor een kwantumsprong bij de ontwikkeling van steeds nieuwe, innovatieve verlichtingsconcepten gezorgd. En Hella staat vanaf het begin van deze ontwikkeling op de eerste rij. Door de combinatie van leds en geavanceerde optische systemen ontstaan aantrekkelijke stylingopties voor een onmiskenbaar merkspecifieke uitstraling die ook bij bedrijfswagens en landbouwvoertuigen een toenemende rol speelt.

Markeringslampen, om gezien te worden

Markeringslichten zijn een belangrijke veiligheidsfeature waarmee de omtrek van een voertuig voor andere weggebruikers in het bijzonder in het donker beter waarneembaar is. Vooral voertuigen met grote afmetingen zoals maaidorsers, lange transporteurs etc,. zijn zo duidelijk beter zichtbaar. In sommige landen zijn actieve zijmarkeringslichten vanaf een bepaalde voertuiglengte wettelijk voorgeschreven. Hella-markeringslichten voldoen aan de hoogste vereisten, ook bij veeleisende toepassingsgebieden, en overtuigen door hun lange levensduur en de hoge kwaliteit.

Toptechnologie als hoogste prioriteit

Als vooraanstaande producent op het gebied van intelligente lichtverdelingstechnologie√ęn en als partner van toonaangevende internationale autofabrikanten beantwoordt Hella altijd aan de hoogste eisen en kwaliteitsnormen.¬†Deze criteria past Hella ook toe op de universele verlichting:¬†technologie van het hoogste niveau met een consequent uitstekende en uitgebreid gecontroleerde kwaliteit. In de praktijk betekent dit het beste zicht door een optimale lichtkwaliteit en een zo laag mogelijk uitvalpercentage.

Alle universele verlichtingsdelen van Hella bekijken en direct bestellen? Klik hier of vraag ernaar bij jouw vertrouwde grossier. Voor de online catalogus van hella klik hier.