Just seal it

Je staat er vaak niet bij stil, maar tijdens een normale werkdag in de werkplaats zijn er vaak klusjes waarbij delen of onderdelen moeten worden afgedicht.

Denk aan afdichtingvlakken in motoren, transmissies, assen, cilinderbussen en kunststof behuizingen. Maar ook het afdichten van carrosserieonderdelen en autoruiten, of het inkapselen van de elektrische verbindingen. Of het simpelweg afdichten van schroefdraden. In de gemiddelde werkplaats staan hiervoor zes, acht of soms tien afdichtmiddelen te beschikking. Niet echt praktisch en overzichtelijk.

Victor Reinz maakt een einde aan dit oerwoud aan afdichtmiddelen. Met slechts twee producten worden alle voorkomende afdichtklusjes eenvoudig geklaard. Met Reinzosil en Reinzoplast wordt elke plek perfect afgedicht. Reinzosil is een oplosmiddelvrije, duurzaam elastisch en snel uithardend siliconen afdichtmiddel voor het afdichten van vlakke verbindingen met speling (ook zonder demontage van onderdelen). Reinzoplast is een duurzaam plastisch, niet uithardend polyurethaan afdichtmiddel met een zeer goede vloeibaarheid voor zwaarbelaste afdichtverbindingen zonder speling, bijvoorbeeld bij trillingen.