Kies de gemakkelijke weg met EasyAirco

De werkplaats kan niet meer om aircoservice heen. Meer dan driekwart van de voertuigen bevat een aircosysteem. Regelmatig onderhoud bepaalt voor een belangrijk deel het storingsvrij functioneren van het aircosysteem.

easyairco wp

Of het nu gaat om het bijvullen van het aircosysteem, het vervangen van de filterdroger of een uitgebreide reparatie; alle werkzaamheden vragen om de juiste onderdelen en verbruiksmaterialen. De consument weet inmiddels de weg te vinden naar de aircoreparatie bedrijven, maar komt hij ook bij u? EasyAirco biedt de oplossing: assortiment – technische trainingen – promotionele ondersteuning – helpdesk – gespecialiseerde gereedschappen.

Word zelf een expert met het EasyAirco programma
In samenwerking met de gerenommeerde training instituten GMTO en AutoNiveau bieden we u een uniek groei­ programma waarmee u in staat bent veel voorkomende aircoreparaties in eigen beheer uit te voeren. Na het succesvol afronden van deze training ontvangt u het predicaat “Qualified Airco Specialist”. Een unieke titel waardoor de automobilist ook uw werkplaats weet te vinden.

Grootste assortiment airco onderdelen
Tevens beschikt een Qualified Airco Specialist over het meest uitgebreide assortiment airco onderdelen in de Benelux. Er zijn meer dan 5.000 producten beschikbaar. Recentelijk is het gehele Waeco assortiment daaraan toegevoegd, zodat u direct de beschikking heeft over alle toebehoren en accessoires, die voor een professionele reparatie aan het aircosysteem benodigd zijn.

2 jaar garantie op alle airco onderdelen
Een groot voordeel is dat een Qualified Airco Specialist 2 jaar garantie krijgt op alle airco onderdelen. Deze garantie wordt verleend zodra er aan de voorwaarden is voldaan; de correcte procedure is uitgevoerd en de monteur heeft hiervoor de juiste apparatuur gebruikt. De garantie geldt op het gehele assortiment airco onderdelen dat via mijngrossier.nl is besteld.

Tenslotte kan een Qualified Airco Specialist altijd terugvallen op de technische helpdesk van EasyAirco. De monteur kan de helpdesk benaderen voor het stellen van een juiste diagnose of voor advies bij de reparatie. Altijd een expert in de buurt!

Wilt u ook Qualified Airco Specialist worden? Neem dan contact op met uw grossier.