Live demonstraties op Equipvak

Toolspecial is aanwezig op de eerste editie van de nieuwe nationale vakbeurs EQUIPVAK. Tijdens deze beursdagen staat live sleutelen centraal. Op de stand van 210m2 kan de bezoeker demonstraties bekijken, maar ook zelf testen.

equipvak-2

Er zijn diverse producten die worden gedemonstreerd zoals de Smoke pro, Mini ductor, Hot Stapler en een wiellagerset voor Hub 2.1 wiellagers. Hieronder alvast een preview van diverse demonstraties. 

Smoke Pro

De Smoke Pro Total Tech (art. TOTAL-TECH) is in feite in een diagnose apparaat, je kunt namelijk met rook eenvoudig lekkages opsporen. Het apparaat produceert rook en blaast dit met 0,03 bar door diverse systemen van het voertuig. Op de punten waar rook ontsnapt kan er een lekkage zijn. Door de Smoke Pro aan te sluiten op ieder voertuig dat in de werkplaats komt kan er veel tijd bespaard worden op diagnoses; een algehele rookdiagnose duurt slechts 10 minuten.

Total-Tech

Mini-Ductor

De Mini-Ductor (art. MD-800CE) is een verhittingsapparaat waarmee bouten en moeren die muurvast zitten eenvoudig los worden gemaakt. Dit gebeurt middels inductieverhitting. Het voordeel hiervan is dat de bout en moer zeer plaatselijk worden verhit en dat er geen open vuur wordt gebruikt. Binnen een paar seconde is de bout roodgloeiend en dus weer los te draaien.

Mini-Ductor-MD-800CE-(1)

Tornado reinigingspistool

Een reinigingspistool is niks nieuws, maar de art. OT1018 heeft een tornado effect. Dit zorgt voor een goede reiniging doordat de luchtslang roteert en vernevelt onder hoge druk (max. 8 bar). Door het ingenieuze systeem is pistool ook verticaal te gebruiken en kan ook de dakhemelbekleding gereinigd worden. Met de reguleringsknop is de af te geven hoeveelheid te regelen.

OT1018

  • Lees meer over “Word jij de nieuwe Dakar monteur?” hier.
  • Schrijf je hier in voor de Equipvak.
  • Meer informatie over de Equipvak vind je hier.

schrijf-je-nu-in