mijngarage.nl introduceert Cash4Cars

Mijngarage.nl, de online zoekmachine voor vaste en scherpe prijzen voor reparatie en onderhoud, breidt haar dienstenaanbod uit met de credit- en loyaliteitskaart ‘Cash4Cars’.

Met deze multifunctionele kaart kunnen autobedrijven die zijn aangesloten bij mijngarage.nl de automobilist een reserveportemonnee in handen geven met een waarde van 3.500 euro. De kaart kan gebruikt worden voor het gespreid betalen van reparaties en onderhoud maar ook voor de aankoop van een gebruikte auto. Via www.cash4cars.nl kan de kaart door de automobilist worden aangevraagd.

Voordelen autobedrijf

In tegenstelling tot bij een reguliere creditcard heeft het autobedrijf het volledig opgenomen bedrag al binnen drie werkdagen op de rekening. Daarnaast worden aan het autobedrijf géén transactiekosten in rekening gebracht. Afhandeling gebeurt via een externe financiële partner.

De kaart biedt het autobedrijf bovendien een extra hulpmiddel om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten nog beter aan zich te binden. Bij elke transactie, kan de kaarthouder namelijk sparen voor tanktegoed. Dit bedraagt 2% van het totaal factuurbedrag. Het tanktegoed kan gebruikt worden om voordelig te tanken bij 450 tankstations die zijn aangesloten bij Cash4Cars. Indien een autobedrijf ook een tankstation heeft, dan kan deze ook deelnemen. Ook is er de Cash4Cars autoverzekering waar men bij het afsluiten van de verzekering tanktegoed ontvangt.

Exclusief voor mijngarage.nl autobedrijven

Het concept is alleen beschikbaar voor autobedrijven die zijn aangesloten bij mijngarage.nl. Autobedrijven kunnen inloggen met hun wachtwoord op www.mijngarage.nl/garage en zich vervolgens aanmelden. Deelname is geheel gratis voor het autobedrijf. Alleen het verstrekte tanktegoed van 2% op het factuurbedrag aan zijn eigen klanten wordt achteraf door Cash4Cars bij het autobedrijf in rekening gebracht. Op dit moment lopen er gesprekken met diverse (garage)formules om zich als geheel aan te sluiten. The AlwaysBeMobileCompany en de Vialle LPG inbouwcenters zijn de eerste partners die zich hebben aangemeld.

Opvallen in mijngarage.nl

Elk autobedrijf dat zich aanmeldt voor Cash4Cars krijgt een Cash4Cars logo achter de bedrijfsnaam op de pagina waar de autobedrijven naar voren komen in mijngarage.nl. Wanneer de automobilist een prijs opvraagt bij een autobedrijf dan ziet hij voortaan dus direct of een autobedrijf de Cash4Cars kaart accepteert of niet en wat het maandbedrag voor de klus is.

Zo kunnen de mijngarage.nl bezoekers die verantwoordelijk zijn voor meer dan 23.000 offerteaanvragen per maand, meteen zien waar men terecht kan met de kaart. Niemand hoeft zich dus meer zorgen te maken over een dure reparatie of aankoop. Deze kan nu gespreid worden betaald.

Over mijngarage.nl

Mijngarage.nl is de online zoekmachine voor reparatie en onderhoud, waar de automobilist via een offerte vooraf inzage krijgt in de prijsstelling van het auto-onderhoud bij één van de 1500 aangesloten autobedrijven. Na het ingeven van het kenteken krijgt de automobilist, geheel vrijblijvend en per direct een ‘fixed price’ te zien voor het onderhoud en de benodigde reparaties aan die specifieke auto bij tien autobedrijven bij hem in de buurt. Hierbij is direct duidelijk wat wel of niet in de prijs is inbegrepen.