Mijngrossier.nl breidt uit met onderdelenlijn VAG-specialist Bugiad

Op zoek naar specifieke VAG-onderdelen zoals wiellagerhuizen of wieldraagarmhouders met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan kom je automatisch bij de onderdelenlijn van Bugiad terecht.

De Duitse leverancier is gespecialiseerd in unieke VAG-onderdelen in de aftermarket. Mijngrossier.nl levert hier onder meer de volgende producten van: stuurdelen, elektrische waterpompen, ruiterwisserarmen, ruitenwissertanks, elektrische deursloten, schuifdeurgeleidingen en turboslangen. 

Wieldraagarmhouders

Bugiad levert speciale kits met wieldraagarmhouders. Het gaat hier om de verbinding tussen de onderste draagarm en het subframe aan de voorzijde van de auto. De bijgeleverde prokit bevat een bijbehorende bout voor bevestiging aan het subframe, deze worden niet meegeleverd bij de OE dealers. Het gaat hier om de volgende referenties:

  • BSP20325PROKIT
  • BSP20326PROKIT

Deze zijn geschikt voor de Seat Ibiza (2002 – 2005), Seat Cordoba (2006 – 2009), Skoda Fabia (1999 – 2010), Volkswagen Polo IV (2001 – 2009) en Volkswagen Fox (2004 – 2011).

Wiellagerhuizen

Naast wieldraagarmhouders levert mijngrossier.nl ook wiellagerhuizen van Bugiad. Maar liefst 22 referenties zijn toegevoegd aan het assortiment, welke onder andere geschikt zijn voor de Skoda Fabia, Volkswagen Golf en Polo en de Audi A3.

Alle stuurdelen van Bugiad worden grafisch weergegeven binnen mijngrossier.nl. Hiermee kun je eenvoudig en duidelijk zien welk stuurdeel nodig is voor de auto die op de brug staat. Daarnaast zijn de wiellagerhuizen terug te vinden onder de kop wiellagers/naafmoeren.