NTN-SNR: wiellagers van originele topkwaliteit


Mijngrossier.nl levert steeds meer wiellagers van OE-leverancier NTN-SNR. Dat is niet zo vreemd: bijna alle nieuwe auto’s die nu de showroom uitrollen zijn voorzien van NTN-SNR-lagers.
Zoals de Auto van Jaar 2017: de Peugeot 3008.

Het vervangen van wiellagers is een veelvoorkomende klus in de werkplaats. Als je bij een vervanging kiest voor originele kwaliteit, bestel je automatisch lagers van NTN-SNR. Dan bestel je absolute topkwaliteit en montagegemak. Bovendien heb je geen gedoe met garanties. De wiellagers van NTN-SNR voor de OE-markt en de aftermarket worden op dezelfde productielijnen geproduceerd.

Hierdoor kan NTN-SNR ook voor de vervangingsmarkt 100 procent OE-kwaliteit garanderen. De lagerfabrikant maakt bij het ontwerpen en produceren van de onderdelen gebruik van hoogwaardige technologieën op het gebied van staalverwerking, smering, de harding van lagerloopbanen, performante multi-lip dichtingen en stalen kogels. Daarnaast worden alle NTN-SNR-lagers uitvoerig en afzonderlijk getest volgens de richtlijnen van de autofabrikanten.

Nieuwste automodellen

Dat lagerfabrikant NTN-SNR kind aan huis is bij de autofabrikanten bewijzen de leveranciersoverzichten van de nieuwste automodellen. Of je nu kijkt naar de best verkochte automodellen in Nederland of recent geïntroduceerde modellen wereldwijd, NTN-SNR levert zijn topproducten voor eerste montage aan nagenoeg alle autofabrikanten. Het Duitse vakblad Automobilwoche stel regelmatig een overzicht samen van welke onderdelenfabrikant wat levert bij nieuwe en nog te introduceren auto’s. Daaruit blijkt eens te meer dat de autofabrikanten vaak voor de lagers van NTN-SNR kiezen.