Mijngrossier.nl levert kabelsets ECS

Mijngrossier levert sinds kort kabelsets van OE-leverancier ECS Electronics. ECS produceert voertuigspecifieke trekhaakbekabeling van topkwaliteit voor praktisch ieder merk en type voertuig.

Ontwikkeling en productie van de kabelsets gebeurt in nauwe samenwerking met de autofabrikanten. Om hoogwaardige productkwaliteit te garanderen, wordt gebruik gemaakt van geavanceerde productiemethoden, voortdurende controles en strenge tests in elke fase van het productieproces.

Voor het autobedrijf en de monteur bieden de kabelsets van ECS direct grote voordelen. Wat als eerste opvalt, is het eenvoudige plug&play-principe van de ECS-kabelsets. Geen gedoe meer met het zoeken naar fouten of verkeerde aansluitingen. Een goede en veilige werking is met een ECS-kabelset in alle opzichten gegarandeerd. Zeer praktisch zijn eveneens de uitvoerige en gebruiksvriendelijke montagehandleidingen die ECS bij elke kabelset beschikbaar levert. Kabelsets van ECS zijn, mits correct geïnstalleerd, voor ieder autobedrijf een risicoloos product dat voldoet aan alle (inter)nationale eisen.

Waar nodig wordt door ECS de CAN-bus techniek toegepast, zodat moeiteloos signalen doorgegeven worden. Zo kan ook goed gecommuniceerd worden met andere elektronisch systemen, bijvoorbeeld het motormanagement en stabilisatiesystemen zoals ESP. Een aanhanger of caravan moet tijdens een slip immers ook weer snel onder controle komen en geen tegengestelde manoeuvres uitvoeren, omdat het ESP niet goed communiceert.

Mocht een monteur tijdens de montage van de kabelset toch tegen een probleem aanlopen, dan biedt Customer Care van ECS een uitkomst. Zijn er bijvoorbeeld prangende vragen over de voertuig check control? Of is er aanvullende informatie nodig over het uitschakelen van PDC-sensoren of de mistlichtuitschakeling? In deze gevallen kan het autobedrijf een beroep doen op de Customer Care van ECS. Een telefoontje naar het gratis telefoonnummer 00800-22552327 is voldoende om snel een deskundig antwoord te krijgen en de auto met nieuwe trekhaak en trekhaakkabelset binnen korte tijd van de brug af te krijgen.