Mijngrossier ook voor caravan- en aanhangeronderdelen

De vakantieperiode staat weer voor de deur. Uw grossier staat niet alleen voor u klaar met alles wat u nodig heeft voor de vakantiebeurt van auto’s, maar ook met onderdelen voor onderhoud en reparatie van caravans en aanhangwagens.


Na een lange winterstop halen uw klanten hun caravan of aanhangwagen uit de winterstalling. Voordat de reis naar de vakantiebestemming begint, is het verstandig om het getrokken materieel een onderhoudsbeurt te geven. Alleen de banden oppompen en de verlichting controleren is meestal niet genoeg. Adviseer uw klanten om hun caravan of aanhangwagen tijdig aan u toe te vertrouwen, zodat de kans op onaangename verrassingen tijdens de vakantie fors wordt beperkt.

Alles via mijngrossier.nl

Uw grossier levert een compleet assortiment caravan- en aanhangeronderdelen, accessoires en testgereedschap. Denk aan diverse 7- en 13-polige universele trekhaaksets, adapterkabels en de handige Secorüt stekkerdoostesters. Uw grossier is ook het juiste adres voor onder meer trekhaken, kogelkoppelingen en disselsloten. Al deze benodigdheden vindt u in de gratis verkrijgbare Universal Parts catalogus. Vraag uw grossier naar een exemplaar.