Mijngrossier vindt verkoeling bij HELLA

 

Vanaf vandaag zijn de thermomanagement producten van HELLA verkrijgbaar bij mijngrossier.nl. De productlijn van ‘Behr Hella Service’ bestaat uit een compleet gamma van voertuigairconditioning en motorkoeling en is een aanvulling op het huidige koelingsassortiment.

Het aanbod bestaat uit de onlangs geïntroduceerde Behr Hella Service Premium Line; producten van OE-kaliber die voldoen aan de hoogste eisen. Deze lijn is de ideale oplossing voor automobilisten die een optimale kwaliteit verwachten. Daarnaast is de standaard Behr Hella Service productlijn verkrijgbaar, wat een economische oplossing met een uitstekende prijs-prestatieverhouding biedt voor de automobilist. De Premium Line producten zijn te herkennen aan het hologram op het verpakkingsetiket. Ook worden de Premium Line producten duidelijk aangegeven in onze database.

Complete range

Door de joint venture Behr Hella Service beschikt HELLA over meer dan 6.000 artikelen, welke een hoge marktdekking bieden en een compleet aanbod vormen in airconditioning en motorkoeling. Met uitgebreide knowhow bewerken beide partners de wereldwijde vrije onderdelenmarkt voor voertuigairconditioning en motorkoeling. Mijngrossier.nl biedt de complete range producten van HELLA op gebied van airconditioning en motorkoeling aan, op waterpompen en waterpompkits na.

Het Behr Hella Service airconditioning assortiment dat mijngrossier.nl levert bestaat uit: compressoren, condensoren, condensorventilatoren, filterdrogers, expansie- en smoorkleppen, verdampers, ventilatoren en compressoroliën. En het motorkoelingsassortiment uit: radiateuren, expansiereservoirs, Visco®-ventilatoren en –koppelingen, koelventilatoren, intercoolers en voorverwarmers. De producten zijn een toevoeging op het huidige koelingsassortiment dat mijngrossier.nl nu levert.