Moby Clean, sterk en onmisbaar in iedere werkplaats!

Papier dat gebruikt wordt in de werkplaats moet sterk zijn en veel vocht absorberen. Daarnaast wil je dat het papier verantwoord is én wil je niet teveel betalen, het blijft tenslotte papier. Kies je voor Moby Clean, heb je een maatschappelijk verantwoord product in de werkplaats dat doet wat het belooft. Uiteraard tegen een mooie Toolspecial prijs!

Cellulose, sterk door lange vezels

Moby Clean poetspapier is verkrijgbaar in drie verschillende varianten; Cellulose, Recycled en Fibre. Moby Clean Cellulose is ‘nieuw’ papier en is geproduceerd van natuurlijke producten. Het papier bestaat uit lange vezels, hierdoor beschikt het over een groot absorptievermogen en is het papier erg sterk. Moby Clean Cellulose is verkrijgbaar in 1- en 2-laags.

Gerecycled, voor een bewuste werkplaats

Moby Clean Recycled wordt gemaakt van oud papier. Door het een of meerdere malen recyclen van oud papier worden de lange vezels in het papier korter en het papier minder sterk. Om de sterkte van Moby Clean papier te garanderen zijn de vezels verlijmd. Het gerecyclede papier van Moby Clean is verkrijgbaar in 1-laags wit en 2-laags wit en blauw.

Eerste recycling, betere absorptie

Moby Clean Fibre wordt alleen gemaakt van gerecyclede Tetra-drankverpakkingen. Deze drankverpakkingen zijn altijd gemaakt van nieuw papier, wanneer deze gerecycled worden is dat daarom de eerste keer. Doordat het een eerste recycling betreft zijn de vezels langer, hierdoor is minder lijm nodig om de rollen van Moby Clean Fibre sterker te maken. Wanneer er minder lijm gebruikt wordt, is het absorptievermogen groter. Met Moby Clean Fibre heb je een milieuverantwoorde oplossing voor in de werkplaats.

Milieuverantwoord voor een verantwoorde prijs

Toolspecial is gek op gereedschap, hygiëne én het milieu! Bekijk het hele Moby Clean papier assortiment, hier vind je ook diverse dispensers voor het papier en overige benodigdheden voor een schone werkplaats. Bekijk ook het Toolspecial actiemagazine online dat bol staat van de acties, nieuwe producten en de beste prijzen.