MOOG Easy Solution voor draagarm

Het ophangrubber van het draagarm van diverse VAG-modellen is verbeterd door fabrikant MOOG. De nieuwe rubberverbinding zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

Om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de bus SE-SB-0104 te verbeteren, heeft MOOG het aantal inwendige rubberverbindingen opgevoerd van twee naar vier. Het uiterlijk van de bus is door deze ontwerpwijziging structureel veranderd. Dit betekent ook dat de markering in het rubber, die de montagepositie aangeeft, is verwijderd. Nu deze montageaanduiding verwijderd is, is het nog belangrijker dat u nauwkeurig te werk gaat bij het monteren van de nieuwe bus.

Montage-instructie

Neem voor de juiste montage van de bus de volgende stappen in acht:

  • Voor een eenvoudige en veilige montage adviseren we om een hulpmarkering aan te brengen (a – hier weergeven ineen groene kleur). Deze markering moet in een hoek van 90 graden staan ten opzichte van de rubberversteviging.¬†De rubberversteviging (b) moet na de montage altijd in de richting van de steun gericht zijn (midden van het voertuig).
  • Bij het plaatsen van de bus in de steun moet de hulpmarkering (a) in lijn zijn met de markering op de behuizing.¬†De rubberversteviging (b) moet naar de steun toe gericht zijn. Na het monteren van de wieldraagarmbussen moeten¬†de overige onderdelen worden gemonteerd met het door de autofabrikant aanbevolen aanhaalkoppel.

 

Modeltoepassing