Neglin Xenonlampen: kleurvastheid en kwaliteit

Neglin biedt momenteel het meest uitgebreide Xenonlampen programma voor de OE aftermarket, Onlangs is hieraan de Xenon variant D1R toegevoegd. De D1R heeft op het lampglas een reflector en wordt toegepast in koplampen waarbij een grote koplampreflector is gemonteerd. De optimale messcherpe reflector van metaal coating op het Xenonlamp glas zorgt voor een perfect lichtbeeld.


In onderstaande afbeelding worden de technische pluspunten van de D1R Xenonlamp van topkwaliteit nader omschreven. De voornaamste verschillen tussen de typen zijn dat de D1- D3 en D8 modellen over een ingebouwde ontsteker beschikken en de D2- D4 en D6-typen een extern voorschakelapparaat hebben. De D3, D4, D6 en D8 zijn milieu vriendelijke Xenonlampen daar zij geheel kwikvrij zijn. Voor de D6 en D8 geld dat zij worden toegepast in automodellen waarbij geen koplamp sproei installatie is gemonteerd.

Kleurvastheid

Alle Neglin Xenonlampen hebben een minimale colorshift, wat inhoud dat bij vervanging de kleurstabiliteit blijft behouden, dit is belangrijk zodat er geen sprake is van kleurverloop.

Kwaliteit

Een belangrijk kwaliteitscriterium van Xenonlampen is bijvoorbeeld het lampglas, deze is van Quartzglas met een UV Block, wat zorgt voor bescherming van de koplampreflector en koplampglas.

Alle Neglin Xenonlampen zijn voorzien van ECE 99R E keur en het Xenon assortiment vind je hier.

Bekijk ons volledige Neglin assortiment in de nieuwe brochure.